Το τραγούδι που ακούγεται στη σειρά «Άσε Μας Ρε Μαμά» κυκλοφορεί τώρα και σε βίντεο κλιπ!

Η 18χρονη Barbara Argyrou και ο 16χρονος Archolekas, τα δύο fresh teen icons της γενιάς τους ερμηνεύουν το τραγούδι των τίτλων της σειράς του ALPHA «Άσε Μας Ρε Μαμά», ένα τραγούδι το οποίο έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί ήδη από τα πρώτα teasing τρέιλερ που κυκλοφόρησαν στο τέλος του καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Άσε Μας Ρε Μαμά» αποτελεί μια fun διασκευή του πασίγνωστου «Asereje» των Las Ketchup που πριν από περίπου 20 χρόνια είχε γίνει παγκόσμιο trend χάρη στην εθιστική χορογραφία του. Για τους έφηβους, το «Άσε Μας Ρε Μαμά» αποτελεί ένα τραγούδι «καταγγελία» από τη νέα γενιά προς τους μεγαλύτερους, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τα ζόρια των νεότερων ηλικιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νεανικό αυτό «ξέσπασμα» εκφράζεται και μέσα από το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Η hot εκπρόσωπος της Gen Z Barbara Argyrou και ο ταλαντούχος Archolekas ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας αποδεικνύουν εμπράκτως τι σημαίνει χαρά, διασκέδαση, ανεμελιά και αυθορμητισμός.

«Άσε Μας Ρε Μαμά» – Το πιο fun τραγούδι της χρονιάς κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε το βίντεο του «Άσε Μας Ρε Μαμά»:

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20:00 στον ALPHA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης