Μετά από μια σειρά sold out εμφανίσεων στο Γυάλινο την περασμένη άνοιξη η Αλέκα Κανελλίδου, η πιο ερωτική φωνή της ελληνικής δισκογραφίας θα είναι «Ξανά Μαζί» με τον μεγάλο μελωδό Γιάννη Σπανό για περιορισμένες εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μια ερμηνεύτρια με διαχρονικές επιτυχίες που έχει σφραγίσει τις τρυφερές μας στιγμές, με την ακαταμάχητα γοητευτική φωνή της, που μας ξυπνά παλιούς και νέους έρωτες, είναι ξανά μαζί με ένα ερωτικό διαχρονικά συνθέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ένα ολοζώντανο ρεπερτόριο θα ενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις δημιουργώντας ένα πρόγραμμα «ιστορικό», μια συνάντηση μοναδική.

Η Αλέκα Κανελλίδου παραμένοντας πιστή σε μια καλλιτεχνική πορεία με σαφείς επιρροές από την τζαζ, εκλεκτική και ακαταμάχητα σαγηνευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μία ολόκληρη εποχή και εξακολουθώντας να διατηρεί τη μαγική σχέση με το κοινό της, έρχεται να μας θυμίσει πως «Δεν είναι έτσι η αγάπη», «Άσε με να φύγω», «Μονά ζυγά»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λόγια είναι περιττά, όταν μιλάμε για το μεγάλο και αγαπημένο συνθέτη μας, Γιάννη Σπανό. Τα πρώτα του βήματα ξεκινούν από τις μπουάτ του Παρισιού αλλά εγκαταλείπει τη γαλλική του καριέρα για να έρθει στην Ελλάδα. Υπογράφει μεγάλες επιτυχίες και ο χρόνος τον δικαιώνει σαν τον σημαντικότερο εκφραστή του «Νέου Κύματος». Τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή και έχουν μείνει κλασικά και αξεπέραστα από το χρόνο. Οι συνεργασίες του τόσο με τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές, όσο και στιχουργούς έχουν προσθέσει διαμάντια στην Ελληνική κουλτούρα.

Με την Αλέκα Κανελλίδου πρωτοσυναντήθηκαν το 1976 δημιουργώντας ένα άλμπουμ – κόσμημα, «Η Αλέκα Κανελλίδου τραγουδά Γιάννη Σπανό». Σ’ αυτόν το συλλεκτικό δίσκο βινυλίου με το χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο εξώφυλλο αποτύπωσαν αξέχαστα τραγούδια και σπάνιες, μοναδικές στιγμές.

Η Αλέκα Κανελλίδου συναντά τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό στο πιάνο, με πυρήνα τα τραγούδια που τους έφεραν κοντά. Ανεβαίνουν στη σκηνή και ετοιμάζουν τη δική τους, νέα μουσική «περιπέτεια». Θα μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς της κοινής τους πορείας, όπως τα, «Οι νόμοι», «Ήρθε ένας φίλος», «Μαγγανοπήγαδο» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Σπανού, όπως, «Μαρκίζα», «Άνθρωποι μονάχοι» «Προσωπικά».

Ο Γιάννης θα ξεδιπλώσει το ρεπερτόριό του με την επί σειρά ετών εξαιρετική ερμηνεύτριά του, Πένυ Ξενάκη και τον ταλαντούχο τραγουδιστή και μπουζουξή, Δημήτρη Σαββαΐδη, δίνοντας μια ψυχαγωγική και εορταστική νότα στο πρόγραμμα.

Την ενορχήστρωση και τη μουσική διεύθυνση υπογράφει ο πιανίστας Γιώργος Τσοκάνης.

Αλέκα Κανελλίδου – Γιάννης Σπανός στο Γυάλιινο από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Όταν μια σαγηνευτική φωνή συναντά έναν σπουδαίο συνθέτη τότε τα βράδια μαζί τους, μας ταξιδεύουν αλλιώς…

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Θωμάς Καραμαζάκης, κιθάρα
Γιώργος Σχοινάς, ακορντεόν
Γιώργος Κατσίκης, τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης, κοντραμπάσο
Ηχητικός σχεδιασμός: Γιάννης Κολεβέντης
Stage monitoring: Γιώργος Κολεβέντης
Σχεδιασμός Φώτων: Φώτης Μπούρης
Follower: Παναγιώτης Μούνδριζας

Από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές:

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar

Τραπέζι

65 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
135 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα
ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 20 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr
11876

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης