Η συναυλία της Μαρίας Φαραντούρης – Λένας Πλάτωνος για τις 2 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο ακυρώνεται εξαιτίας  τεχνικών προβλημάτων.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, θα παρουσιαζόταν το νέο έργο της Λένας Πλάτωνος, με τίτλο «αρχαίες ποιήτριες – των σιωπηλών σπαράγματα», που συντέθηκε για τη φωνή της Μαρίας Φαραντούρη, σε κείμενα – αφηγήσεις και αποδόσεις των ποιημάτων από τον Θάνο Τσακνάκη, με αφηγήτρια τη Μαρία Σκουλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος, η Μαρία Φαραντούρη μαζί με τη Σαβίνα Γιαννάτου και την Έλλη Πασπαλά θα παρουσίαζαν αγαπημένα εμβληματικά τραγούδια, στα οποία πρωταγωνιστούν γυναικείες μορφές του μύθου και της ιστορίας που ενέπνευσαν μεγάλους Έλληνες ποιητές και συνθέτες.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Μαρία Φαραντούρη στο νέο έργο της Λένας Πλάτωνος, καθώς η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου. Στη σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε: «Με λύπη μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εξαιτίας ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη – Λένας Πλάτωνος, που είχε προγραμματιστεί για τις 02/09/2021».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης