Οι Μπάμπης Στόκας, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Παρίσσης, Μιρέλα Πάχου, Αριστέα Μαγκλάρα, Βαγγέλης Μαζαράκης στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

3ΟΝ3 Giants: 14-19 Ιουλίου 2016 Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.) . (Ερμού και Πειραιώς)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπάμπης Στόκας

ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής.

Μαζί του ο Δημήτρης Μπέλλος στο Πιάνο και ο Δημήτρης Καρασούλος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Παχής στο μπουζούκι, ο Χάρης Χαραλάμπους στο μπάσο και Αλέξης Σταυρόπουλος στα ντραμς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Χρήστος Θηβαίος

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Ταυτόχρονα παρουσιάζει και νέα τραγούδια από τη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα και ο Πέτρος Βαρθοκούρης στο μπάσο.



Κώστας Παρίσσης

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή.

Ενα «υπόγειο ρεύμα»,λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του сd, με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του,αλλά και απο αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του,όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας ο Μπάμπης Στόκας ο Πάνος Μουζουράκης κ.α.

Παρέα με την κιθάρα του,σας προσκαλεί σε μια βραδιά κατάνυξης όπου τον πρώτο ρόλο έχουν τα τραγούδια «γυμνά», όπως δημιουργήθηκαν.

Μαζί του μια νέα ερμηνεύτρια και μουσικός,η Κατερίνα Κατόπη!



Μιρέλα Πάχου

Η Μιρέλα Πάχου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986. Το 2010 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου του ίδιου Τμήματος.

Έχει πτυχίο πιάνου από το Ωδείο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου με βαθμό Άριστα και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν με τον Ηρακλή Βαβάτσικα.

Έχει συνεργαστεί με τους: Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλη, Διονύση Σαββόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιώργο Νταλάρα, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννη Κούτρα και έχει συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές των Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή και Γιάννη Ζουγανέλη.

Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο «Μιρέλα» κυκλοφόρησε το 2014 από το «Ogdоо Мusiс Grоup» με συμμετοχή των: Σπύρου Γραμμένου, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλλη, Κίτρινων Ποδηλάτων, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτου Πασχαλίδη και Αγαπητού Πάχου.

Το 2012 συμμετείχε ως σολίστ ακορντεόν: στη μεγάλη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο («Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο), με συμμετοχές των Adamo, Carоtone, Cristоphe κ.α, στο αφιέρωμα του Διονύση Σαββόπουλου «Μάνος Χατζιδάκις τώρα» στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Εμφανιζόταν στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου με το Μίλτο Πασχαλίδη.

Ώρα έναρξης συναυλιών: 19.00

Οργάνωση παραγωγής: CΙΤY ΑDV

Είσοδος: 4 ευρώ με μια μπύρα η αναψυκτικό

Πληροφορίες-Προπώληση 210-2520787, 211-2203444,

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης