Ένα παράξενο μουσικό και σκηνικό ταξίδι, το οποίο περιλαμβάνει διαφορετικούς και ελκυστικούς σταθμούς, θα εκτυλίσσεται τις Παρασκευές και τα Σάββατα του Φλεβάρη στη μουσική σκηνή Αυλαία στον Βοτανικό, όπου δίνουν ραντεβού οι Χαΐνηδες με τη χορεύτρια-ακροβάτισσα Χριστίνα Σουγιουλτζή και τους μουσικούς Θοδωρή Ρέλλο (σαξόφωνο) και Κλέωνα Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα).

Όπως λένε οι Χαΐνηδες, η ζωή και η τέχνη είναι μια μεταδιδόμενη ταλάντωση. Στην παράσταση «Θεοί και Δαίμονες» η ταλάντωση έχει μεγάλο πλάτος: από τον κρητικό ήχο μέχρι τις τζαζ παραπομπές, από το βαλκανικό πανηγύρι μέχρι τις ροκ εξάρσεις, από το Λόρκα μέχρι τους Σούφι και από τον χορό μέχρι την ακροβασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το παράξενο ταξίδι περιπλέκονται παραδόσεις, ρυθμοί, ηχοχρώματα, αρχετυπικά σύμβολα, αρχαίοι και σύγχρονοι μύθοι, μυσταγωγία και έκσταση. Θεοί, μάγοι, γητευτές, ακροβάτες, αντάρτες, φτωχοδιάβολοι, τίγρεις, γεράκια, κουρσάροι και ληστές παρελαύνουν μπροστά σας, αιώνιοι ταξιδιώτες που ενσαρκώνονται από ένα θίασο δώδεκα αμετανόητων τσιρκολάνων.

Πολλά διαφορετικά όργανα (φυσικά και ηλεκτρικά), σώματα δονούμενα και αιωρούμενα σε μια παράσταση άκρως επικίνδυνη για αυτούς που θέλουν να ζουν συνηθισμένα…

Οι Χαΐνηδες είναι οι:
Δημήτρης Αποστολάκης: λύρα, τραγούδι
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης: κιθάρα, τραγούδι
Μαρία Κώτη: τραγούδι
Αντώνης Σκαμνάκης: κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο
Αλέξης Νόνης: κρουστά
Δημήτρης Μπρέντας: πνευστά
Μιχάλης Νικόπουλος: μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο
Μαζί τους ο Τάκης Κανέλλος: drums

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ώρα έναρξης 22.30

Τιμή εισιτηρίου 10 €

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός, 2103474074
www.avlea.gr

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης