O Έβαν Πίτερς, πρωταγωνιστής του «American Horror Story», ενσαρκώνει τον Τζέφρι Ντάμερ, έναν από τους διασημότερους serial killer όλων των εποχών, στο «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story», τη νέα σειρά δέκα επεισοδίων του Netflix.

Η ιστορία ακολουθεί τον Ντάμερ, τα εγκλήματα που διέπραξε και πώς οι αποτυχίες του συστήματος κατάφεραν να διευκολύνουν τη δράση του για περισσότερο από μία δεκαετία. Από το 1978 έως το 1991, σκότωσε 17 ανθρώπους, και σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του Netflix, θα δούμε εγκλήματα πέρα από κάθε λογική, που ουσιαστικά κρύβουν τον ρατσισμό της εποχής και πώς η αστυνομία αποτύγχανε συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Richard Jenkins, Molly Ringwald, Michael Learned, Niecy Nash, Penelope Ann Miller, Michael Beach και άλλους. Η σειρά, στην οποία ο Peters έχει και ρόλο παραγωγού, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ποιος ήταν ο Τζέφρι Ντάμερ

Ο γεννημένος στο Ουισκόνσιν κατά συρροή δολοφόνος, γνωστός ως «κανίβαλος του Μιλγουόκι» και «τέρας του Μιλγουόκι», δολοφόνησε και τεμάχισε 17 νεαρούς άνδρες και έφηβους, από το 1978 έως το 1991, ενώ σε πολλά από τα θύματα του διέπραξε νεκροφιλία και κανιβαλισμό. Καταδικάστηκε για 16 φόνους και πέθανε στη φυλακή, το 1994, σε ηλικία 34 ετών, μετά τον ξυλοδαρμό συγκρατούμενου του στο σωφρονιστικό ίδρυμα Κολούμπια του Ουισκόνσιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης