Το Imperial Troop Transport από τη σειρά «The Mandalorian» θα κυκλοφορήσει σε παιχνίδι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, 09:29
Το Imperial Troop Transport από τη σειρά «The Mandalorian» θα κυκλοφορήσει σε παιχνίδι

Το μεταγωγικό όχημα στρατιωτών, Imperial Troop Transport, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική οθόνη στη σειρά «The Mandalorian», είναι εμπνευσμένο από ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1979, αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ στις ταινίες του κινηματογραφικού έπους επιστημονικής φαντασίας «Star Wars».

Αργότερα φέτος η Hasbro θα κυκλοφορήσει την τελευταία προσθήκη στη σειρά «Star Wars: The Vintage Collection», μία έκδοση του Imperial Troop Transport όπως εμφανίστηκε στο «The Mandalorian».

Με αφορμή την κυκλοφορία του Imperial Troop Transport, o επικεφαλής σχεδιασμού της σειράς παιχνιδιών Star Wars της εταιρείας, Μαρκ Μπούντρο, σε δηλώσεις του στο THR εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στο πρότζεκτ που επαναφέρει στο προσκήνιο το θρυλικό όχημα έπειτα από 40 χρόνια.

«Κατανοώ ότι πρέπει να ήταν το αγαπημένο των παιδικών χρόνων του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και εκτελεστικού παραγωγού του “The Mandalorian” Ντέιβ Φιλόνι, οπότε αυτό το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό» ανέφερε.

«Είμαι ένα μεγάλο παιδί, απλώς έχω μετατοπιστεί ηλικιακά λίγο. Είμαι όμως πάντα μεγάλος θαυμαστής του Star Wars από την αρχή του. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα συζητούσα για τον σχεδιασμό παιχνιδιών Star Wars 43 χρόνια μετά» υπογράμμισε.

Τα πάντα -και τα οχήματα- έχουν τη θέση τους στο Star Wars και ο κόσμος τα κοιτά και λέει: «Τι είναι αυτό;» αναφέρει ο Μαρκ Μπούντρο και διευκρινίζει ότι, είτε πρόκειται για παλιό ή καινούριο όχημα, το καθένα έχει τη γοητεία του επειδή είναι το καλύτερο που υπάρχει.

«Οι ήρωες, οι κακοί, τα ανδροειδή και οι εξωγήινοι είναι σημαντικοί στο Star Wars. Εντάξει, αλλά χρειάζεσαι οχήματα για να κινηθείς. Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ δεν θα ήταν ήρωας αν δεν πετούσε με το Millenium Falcon» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, 09:33