Η Τάιρα Μπανκς αποκάλυψε το επόμενο επιχειρηματικό της εγχείρημα. Το μοντέλο ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει έως τα τέλη του 2019 ένα θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας, το «Modelland» στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο Santa Monica Place, στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια.

Το «Modelland» θα εκτείνεται σε έκταση 1.950 τ.μ., θα περιλαμβάνει επιλογές για αγορές και εστιατόρια και θα επιτρέπει στους επισκέπτες να «γίνουν η ονειρεμένη έκδοση του εαυτού τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα με ενέπνεαν τα αξιοθέατα όπως η Disneyland και τα Universal Studios και ήθελα να φέρω αυτό το πνεύμα περιπέτειας και αφήγησης στον κόσμο του μόντελινγκ. Αλλά όχι αποκλειστικά τη βιομηχανία του μόντελινγκ. Αναφέρομαι στο μόντελινγκ για τον πολύ κόσμο» δήλωσε η Τάιρα Μπανκς στο Variety.

Το «Modelland» ετοιμάζεται εδώ και 10 χρόνια, 10 πολύ έντονα χρόνια. Αφιέρωσα πολλή ενέργεια και χρόνο σε αυτό – ποιοτική και ποσοτική έρευνα, συνεδριάσεις think-tank, αξιολογήσεις επιχειρηματικών σχεδίων, σενάρια επισκέψεων στον χώρο, στελέχωση, διευκρίνισε.

Με αυστηρή προσήλωση και μία σκληρά εργαζόμενη ομάδα το «Modelland» γίνεται πραγματικότητα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα το γνωρίσει και θα βιώσει σύντομα την εμπειρία της επίσκεψης, ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημιουργός του ριάλιτι σόου «America’s Next Top Model» εξήγησε ότι θα είναι ένας τόπος όπου ο κόσμος του μόντελινγκ θα συναντά τη φαντασία, την ψυχαγωγία, την τεχνολογία, το λιανικό εμπόριο και θα συναντάτε τον πιο δυνατό εαυτό σας που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε».

Η Τάιρα Μπανκς, η οποία τόνισε ότι επιθυμεί να επεκτείνει τον ορισμό της ομορφιάς, δημοσίευσε ένα μυθιστόρημα με τον ίδιο τίτλο το 2010, με θέμα τη ζωή της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης