Τα ρούχα που φορούσαν τα μέλη του supergroup της K-pop, BTS κατά την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής των Grammy 2021 πρόκειται να πωληθούν σε δημοπρασία.

Τα επτά μέλη του γκρουπ είχαν εμφανιστεί με κοστούμια Louis Vuitton κατά παραγγελία ως παγκόσμιοι πρεσβευτές του brand, όταν παρακολούθησαν την τελετή των Grammy 2021 που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους είχαν επίσης ερμηνεύσει το δημοφιλές single τους με κορυφαία θέση στα charts «Butter».

Τα κοστούμια που φορούσαν οι BTS θα είναι διαθέσιμα στην προσεχή δημοπρασία, MusiCares Charity Relief Auction που διοργανώνεται από τον Julien’s Auctions και η τιμή πώλησής τους αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 30.000 και 50.000 δολαρίων, σύμφωνα με το wwd.

Η δημοπρασία, που θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου 2022, θα είναι εκδήλωση που θα προηγηθεί της τελετής απονομής των βραβείων Grammy και οι πόροι που θα συγκεντρωθούν θα ενισχύσουν την πρωτοβουλία MusiCares της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ, η οποία αποσκοπεί στην παροχή υγειονομικής και άλλων μορφών βοήθειας σε όσους δραστηριοποιούνται στη μουσική βιομηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα κοστούμια, ο ράπερ του γκρουπ J-Hope θα δωρίσει επίσης τρία δαχτυλίδια που είχε φορέσει κατά τη διάρκεια της εμφάνισης στα Grammys, τα οποία εκτιμάται ότι θα πωληθούν 2.000 έως 4.000 δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης