Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, για να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στο έργο του Μάριου Τόκα στο Ηρώδειο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας, και γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο της εγκαθίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ν. Αναστασιάδης θα συνοδεύεται από την σύζυγό του Άντρη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκο Κενεβέζο.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα φτάσει στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής και θα αναχωρήσει το πρωί της επομένης μέρας.

Δεν θα υπάρξει καμία συνάντηση σε πολιτικό επίπεδο κατά τη σύντομη παραμονή του στην Αθήνα, αλλά το μεσημέρι σήμερα θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, που γίνεται στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Πλοιοκτητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ στην Αθήνα θα βρεθεί για την εκδήλωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο Ηρώδειο και ο Πρόεδρος της Βουλής, που φτάνει στην ελληνική πρωτεύουσα το βράδυ της Πέμπτης.

Την Παρασκευή, ο Γ. Ομήρου θα δει εθιμοτυπικά τον Πρόεδρό της Βουλής των Ελλήνων Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πηγή: philenews/ ΚΥΠΕ
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης