Όταν τρεις ιδιαίτερες φωνές ενώνουν τις «δυνάμεις» τους σε μια ιστορική μουσική σκηνή, τότε σίγουρα προτείνουν μια μουσική βραδιά που –όπως συχνά λέγεται στη δημοσιογραφία- έχει θέμα!

Όταν όμως η Θεοδοσία Στίγκα, η Νάντια Καραγιάννη και η Αφεντούλα Ραζέλη προτείνουν ένα πρόγραμμα με αξέχαστα λαικά και ρεμπέτικα τραγούδια, τότε οι Παρασκευές και τα Σάββατα στη μουσική σκηνή Εννέα Όγδοα είναι … «Γυναικεία Υπόθεση»! Και είναι ο ευρυματικός τίτλος που οι τρεις ερμηνεύτριες βρήκαν για το νέο μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάζουν από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στη γνωστή μουσική σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις φίλες από τα παλιά ενώνουν τις φωνές τους σε ένα λαϊκό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει κάποια «γυναικεία κομμάτια» (όπως τα “Οταν πίνει μια γυναίκα”, “Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσος”, “Είμαι εγώ γυναίκα φίνα”, «Για τις γυναίκες ζούμε όλοι», «Μια γυναίκα μπορεί», «Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει», «Σερσέ λα φαμ») αλλά και πολλά ακόμη επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια από το παρελθόν και το παρόν. Από αρχοντορεμπέτικα και παραδοσιακά έως και τραγούδια από το σημερινό λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο. Ένα πρόγραμμα κόντρα στην υφέρπουσα μελαγχολία των δύσκολων καιρών που βιώνουμε όλοι καθώς -όπως τονίζουν και οι τρεις ερμηνεύτριες- «είναι ό,τι χρειάζεται ο κόσμος τη δύσκολη αυτή στιγμή…»!
«…σε καιρούς που έχουμε χάσει το αυτονόητο όπως είναι η χαρά της ζωής θέλουμε να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στους ανθρώπους μέσα σε μια ατμόσφαιρα φιλική και ζεστή. Θέλουμε να μοιραστούμε αγαπημένα τραγούδια και όμορφα συναισθήματα» εξηγεί η Αφεντούλα Ραζέλη ενώ η Νάντια Καραγιάννη θα συμπληρώσει «… η κρίση έχει επηρεάσει πολύ όλες τις μορφές της τέχνης αλλά εμείς δε θα το βάλουμε κάτω. Προσπαθούμε να είμαστε σε άμεση επαφή με τον κόσμο σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές με προσιτές τιμές.»

Την κεντρική ιδέα του προγράμματος που θα παρουσίαζουν από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου (και κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 11μ.μ.) οι γνωστές ερμηνεύτριες στη μουσική σκηνή Εννέα Όγδοα, θέλησε να δώσει -με μια χιουμοριστική «πινελιά»- η Θεοδοσία Στίγκα. «Είμαστε τρείς φίλες και σκεφθήκαμε να βρεθούμε μαζί στην σκηνή για να πούμε τραγούδια που μας αρέσουν και αγαπάμε πάντα όμως με σεβασμό στην ποιότητα της διασκέδασης. Η ιδέα μας είναι ότι οι γυναίκες μπορούν και κάνουν σπουδαία πράγματα είτε ασχολούνται με τη μουσική , την πολιτική και με τα πάντα. Έχουν πιο πολύ φαντασία και είναι πιο εργατικές αρκεί να μην μας συγκρίνει κανείς με τη …Μέρκελ!!»

Τρείς καλές φίλες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα λαϊκό πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αποτελέσει το μουσικό «αντίδοτο» στην απαισιοδοξία των καιρών. Διότι η γνήσια διασκέδαση στα Εννέα Όγδοα τις Παρασκευές και τα Σάββατα είναι …Γυναικεία Υπόθεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο -εν λόγω- πρόγραμμα συμμετέχουν:
Ο Νίκος Καραγιάννης και ο Θωμάς Στεργίου.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (από τις 11μ.μ.)
Είσοδος με ποτό(στο μπαρ): 10€
Τιμή φιάλης ουϊσκι : 100€(απλό), 120€(σπέσιαλ)/κομπλέ-ανά 4 άτομα
Τιμή φιάλης κρασιού: από 40€ /κομπλέ- ανά 2 άτομα.

Μουσική Σκηνή
Λ.Αλεξάνδρας 40/Δίπλα στο Θέατρο Παρκ
Τηλ: 210 82 35 841 & 210 88 21 095

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης