Σημαντικά πρόσωπα στηρίζουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, 00:00
Σημαντικά πρόσωπα στηρίζουν το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας

Στo πλαίσιo της καμπάνιας για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας, 40 διάσημοι Έλληνες και Ελληνίδες στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας, θέλοντας να συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση γύρω από το πρόβλημα που "απειλεί" τη χώρα μας...

Η New Mark Media, σχεδίασε και υλοποίησε την καμπάνια για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας, επιλέγοντας μερικούς από τους καλύτερους δημοσιογράφους-παρουσιαστές και άλλους διάσημους-διάσημες ως κεντρικά πρόσωπα!

Για να είναι το μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας ακόμη πιο δυνατό! Είναι η πρώτη φορά που τόσα αγαπημένα πρόσωπα ακολούθησαν ένα σχέδιο, το δικό μας πλάνο, για να ενώσουν τις φωνές τους με όλη την Ελλάδα στο μείζον εθνικό θέμα της μείωσης των γεννήσεων.

Ένα πρόβλημα που, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στο έλλειμμα ενημέρωσης! Και εκεί ακριβώς στοχεύει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας, το οποίο θα διεξαχθεί στα Γιάννενα 2-4 Ιουλίου και τελεί υπό την Αιγίδα της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελαροπούλου: Στόχος του είναι να ενημερώσει, να έχουμε τουλάχιστο τη γνώση και – αν θελουμε – να αποκτήσουμε ένα ή περισσότερα παιδιά, πριν περάσει ο καιρός και δεν το καταλάβουμε!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μάλιστα, θα δώσει και το παρόν στο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στα Γιάννενα 2-4 Ιουλίου.

Το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας στηρίζουν οι: Γιώργος Πατούλης, Γιώργος Παπαδάκης, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Χρήστος Φερεντίνος, Φαίη Μαυραγάνη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ντόρα Κουτροκόη, Δημήτρης Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου, Χρήστος Φερεντίνος, Ράνια Τζίμα, Μαρία Νικόλτσιου, Μπάγια Αντωνοπούλου, Χρύσα Φόσκωλου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Διονύσης Σχοινας-Καίτη Γαρμπή, Πάνος Κιάμος, Γιώργος Τσαλίκης, Πέγκυ Ζήνα, Ιωάννα Παππά, Μαρία Κορινθίου, Σοφία Παθέκα, Όλγα Λαφαζάνη, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Δημήτρης Μάρκος, Εβελίνα Παπούλια, Ναταλί Κακκαβά- Γρηγόρης Γκουντάρας, Ράνια Θρασκιά, Σοφία Μανωλάκη, Μαντώ Γαστεράτου, Χρήστος Μενιδιάτης, Σπύρος Μπιμπίλας, Αλεξάνδρα Καϋμένου, Πέννυ Μπαλτατζή, Στέλιος Κρητικός, Ελένη Πετρουλάκη.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, 01:44