Συγκινεί το νέο μήνυμα της Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 14:10
Συγκινεί το νέο μήνυμα της Σάνεν Ντόχερτι για τον καρκίνο

Πριν λίγες μέρες η Σάνεν Ντόχερτι, η τηλεοπτική Μπρέντα από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, αποκάλυψε πως ο καρκίνος τής χτύπησε για ακόμη μια φορά την πόρτα ύστερα από πέντε χρόνια και αυτήν τη φορά είναι ακόμη πιο επιθετικός, μιας και πλέον βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο.

Η 48χρονη Σάνεν Ντοχέρτι με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Λουκ Πέρι. Κι ενώ το πρώτο της μήνυμα μετά την αποκάλυψη ήταν αρκετά λιτό, η νέα ανάρτηση της Σάνεν Ντόχερτι περιλαμβάνει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κόσμο που τη στηρίζει αλλά και όλα της τα συναισθήματα.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Σάνεν Ντόχερτι στο Instagram:

«Θέλω να πω σε όλους σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, τις προσευχές και τη στήριξή σας. Είναι μια παράξενη στιγμή για μένα κι έχω χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Το να πω ότι έχω άγχος είναι λίγο, το να πω ότι παλεύω είναι οκ, αλλά πιστεύω πως θα βρω τον βηματισμό μου, θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα. Έχω τόσα να μοιραστώ, θα το κάνω, αλλά τώρα θέλω να ξέρετε πόσο με έχετε βοηθήσει» ήταν το μήνυμα της ηθοποιού.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 14:19