Η Σάλμα Χάγιεκ είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο, Φρανσουά Ανρί – Πινό και έχει κάποια πράγματα να πει σε όσους έχουν πρόβλημα με αυτό.

Η 52χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Town & Country», αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στον γάμο της κάποιοι ισχυροί άνθρωποι στο Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν που παντρεύτηκα αυτόν που παντρεύτηκα» λέει. «Και μερικοί άνθρωποι είναι φοβισμένοι από μένα. Αλλά αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να δείχνουν ρατσισμό. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτή η Μεξικανή κατέληξε να έχει τη ζωή που έχει και νιώθουν άβολα γύρω μου».

Η Σάλμα Χάγιεκ και ο Ανρί-Πινό παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν μαζί μια κόρη 11 ετών, τη Βαλεντίνα.

O Φρανσουά Ανρί – Πινό είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου πολυτελών brand Kering, στον οποίο ανήκουν σημαντικοί οίκοι μόδας, Yves Saint-Laurent, Gucci, Balenciaga, Alexander MacQueen, Boucheron, Brioni, Puma, Bottega Veneta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Frida» λέει ακόμη ότι είναι «ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο». «Είμαι αυτή που είμαι μαζί του και δεν αισθάνομαι ότι κάποιος προσπαθεί να με περιορίσει» τονίζει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης