Πρόσκληση, με ανοιχτή θεματολογία, απευθύνει η ομάδα του Design Lab στους δημιουργούς για συμμετοχή στην ομότιτλη έκθεση που πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2012, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, και προβάλλει τη δημιουργικότητα και το έργο των επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου του Design.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν φωτογραφίες και προδιαγραφές από κατασκευές, installations ή έργα τέχνης, τα οποία θα ενσωματωθούν στην υπαίθρια έκθεση που θα στηθεί στο πλαίσιο του Design Lab Athens 2012. Τα έργα πρέπει να πληρούν συνθήκες εξωτερικού χώρου, ενώ σε όλα θα υπάρχει εμφανής σήμανση με το όνομα του δημιουργού ή του γραφείου που τα έχει κατασκευάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων, το Design Lab προσκαλεί νέους δημιουργούς, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές αλλά και κάθε άνθρωπο με φαντασία, μεράκι και όρεξη να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα «Renew it», που αφορά στην αναπαλαίωση αντικειμένων.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί τουλάχιστον το 30% του αντικειμένου να διατηρηθεί στην αρχική του μορφή, έτσι ώστε να είναι εύκολα αντιληπτή στον επισκέπτη η αισθητή παρέμβαση που έγινε αλλά και η διαφορά τού πριν με το μετά.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες δεν εμπεριέχει κάποιο κόστος. Ο κάθε καλλιτέχνης- δημιουργός είναι υπεύθυνος για την κατασκευή του έργου, τη μεταφορά αυτού από και προς τον χώρο διεξαγωγής του Design Lab, καθώς και την επίβλεψή του, αν κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και για αποστολή προτάσεων (σε μορφή φωτογραφίας ή σχεδίου), μπορείτε να επικοινωνείτε με το info@morantis.com ή τηλεφωνικά στα 2109579370 και 6947415471. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο www.designlabshow.gr.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης