Οι Τζένα Φίσερ και Άντζελα Κίνσεϊ κέρδισαν το κορυφαίο βραβείο στην τελετή απονομής των Podcasts Awards 2021 του iHeartRadio, αμερικανικής δωρεάν πλατφόρμας ραδιοφωνικής μετάδοσης, podcast και ροής.

Το πρόγραμμα «Office Ladies» που παρουσιάζουν αναδείχθηκε Podcast της Χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ευχαριστούμε όλους όσους μας ψήφισαν! Το να κάνω αυτό το podcast με την καλύτερη μου φίλη ήταν μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις» έγραψε η Άντζελ Κίνσεϊ σε ανάρτηση στο Twitter, μετά την online τελετή απονομής των βραβείων.

Το βραβείο του Καλύτερου Μουσικού Podcast απονεμήθηκε στη θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι Ντόλι Πάρτον για το «Dolly Parton’s America».

Το βραβείο Καλύτερου Ειδησεογραφικού Podcast κέρδισε το «Pod Save America».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλύτερος Άνδρας Παρουσιαστής αναδείχθηκε ο Κόναν Ο’ Μπράιεν με το «Conan O’Brien Needs A Friend» και Καλύτερη Γυναίκα Παρουσιάστρια η Νικόλ Μπάιερ με το «Why Don’t You Date Me?».

Το βραβείο Καλύτερου Podcast για θέματα τεχνολογίας κέρδισαν οι New York Times για το «Rabbit Hole».

Το βραβείο Ινδάλματος με Κοινωνικό Αντίκτυπο απένειμε ο Questlove στον stand up κωμικό, σχολιαστή και συγγραφέα, Μπαρατούντε Θέρστον.

Οι Τζένα Φίσερ και Άντζελ Κίνσεϊ πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς κωμικής τηλεοπτικής σειράς «The Office» έχουν το ρεκόρ των 61 επεισοδίων από τον Οκτώβριο του 2019, όταν ξεκίνησε το podcast «Office Ladies».

« Η Άντζελα κι εγώ γίναμε καλύτερες φίλες γιατί ήμασταν στη σειρά “The Office” μαζί, δουλεύαμε μαζί και βλεπόμασταν κάθε μέρα. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο για μένα όταν η σειρά τελείωσε ήταν ότι δεν έβλεπα την καλύτερη φίλη μου κάθε μέρα» ανέφερε σε συνέντευξή της η Τζένα Φίσερ σημειώνοντας ότι ήθελαν να συνεργαστούν, από τότε που σταμάτησαν να δουλεύουν μαζί στα τηλεοπτικά πλατό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης