Παράταση για την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Κυριακής Αριέτε στον Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, 09:51
Παράταση για την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Κυριακής Αριέτε στον Πειραιά

Η έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της Κυριακής Αριέτε, με τίτλο «Γυναίκα-Ζωή- Ελπίδα -Δημιουργία» θα παραταθεί τουλάχιστον ως την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου λόγω της μεγάλης αποδοχής της από το Πειραϊκό κοινό.

Ειδικότερα η ταλαντούχα photo artist Κυριακή Αριέτε με τη νέα της έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα «Γυναίκα-Ζωή- Ελπίδα- Δημιουργία» δίνει το δικό της μήνυμα για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Τόπος διεξαγωγής της έκθεσης είναι το Πνευματικό κέντρο Ι. Ν Ευαγγελιστρίας Πειραιά.

Ι. Ν. Ευαγγελίστριας Πειραιά Γρηγορίου Λαμπράκη 41

Ώρες 18.00 -21.00

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για την Κυριακή Αριέτε

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τορίνο Ιταλική Φιλολογία. Εκεί ήρθε σε επαφή με Ιταλούς φωτογράφους και μυήθηκε στην τέχνη της καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Έπειτα ασχολήθηκε αποκλειστικά  με τη φωτογραφία αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις όπου ξεχώριζε με το έργο της. Τον τελευταίο χρόνο πήγε στη Θεσσαλία, η οποία αποτέλεσε γι' αυτήν πηγή έμπνευσης. Δώρισε έργα της στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, στον Δήμο Βόλου στον οργανισμό Νίκη Βόλου, στην Ελληνο -ισραηλίτικη κοινότητα Βόλου και στο Ελληνο-ρωσικό επιμελητήριο.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022, 10:19