Μετά την Ελένη Γερασιμίδου αυτό το Σάββατο, 3 Μαρτίου, καλεσμένος θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.

Ο Ρυθμός Stage, παρουσιάζει την δυναμική μουσικό-θεατρική παράσταση «Όσα λεν οι τοίχοι», μια παράσταση που ξεκίνησε τις 11 Φεβρουαρίου και συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία και πολλούς ξεχωριστούς καλεσμένους. Μια ενδιαφέρουσα μίξη πρόζας και live μουσικής από το συγκρότημα Τρίφωνο, που έρχεται με σκοπό να δώσει μια άλλη οπτική για την καθημερινότητα, και τον τρόπο έκφρασης των πολιτών μέσα από την τέχνη όπου κι αν την συναντάμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδέα της παράστασης γεννήθηκε από το Τρίφωνο χρόνια πριν. Περπάτησαν στους δρόμους της Αθήνας και φωτογράφησαν τους τοιχους που ειχαν κατι να πουν . Αυτή ήταν και η αφορμή για την συνεργασία τους με τον συγγραφέα Γιώργο Λεμπέση και τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Λεμπέση. Σ΄αυτήν την παράσταση τα συνθήματα στους τοίχους μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε μία μορφή τέχνης, σε ποίηση, και εν τέλει σε έναν τρόπο αληθινής έκφρασης που μας αφορά όλους. Ένας τρόπος για να παραμείνουμε δημιουργικοί μέσα σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτήν που διανύει η χώρα μας αυτήν την περίοδο.

Με στόχο την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή, η παράσταση κινείται μεταξύ μουσικής και πρόζας, με έμπνευση και αφορμή το φαινόμενο των συνθημάτων στους τοίχους και τον συμβολισμό τους. Ενώνει τους πολίτες που έχουν ως βήμα έκφρασης έναν «τοίχο» και κατ’επέκταση επηρεάζουν– ηθελημένα ή μη- το περιβάλλον και την καθημερινότητά μας.

Το συγκρότημα Τρίφωνο (Ερωφίλη, Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος) σε συνεργασία με τους δύο ηθοποιούς της παράστασης, Λορίνα Κατσιώτη και Ιωάννα Τσιγκουρλά, και την συμμετοχή ενός καλεσμένου, διαφορετικού κάθε φορά, από τον χώρο της τέχνης και όχι μόνο, που έχει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής, καταφέρνουν να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστορία και δημιουργούν μια παράσταση με κέφι και πολλές εκπλήξεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τότε..προσοχή γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά..

Μουσική Επιμέλεια: Τρίφωνο
Μουσικοι: Δημήτρης Παπαλάμπρου κιθαρα, Ευαγγελία Μαυρίδου πιάνο- πλήκτρα, Απόστολος Καλτσάς μπάσο-ακορντεόν και Ακης Γαβαλάς τύμπανα
Ηθοποιοί: Λορίνα Κατσιώτη, Ιωάννα Τσιγκουρλά
Κείμενα-σκηνοθεσία-καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Λεμπέσης και Βαγγέλης Λεμπέσης
Ημέρες Παραστάσεων: Κάθε Σάββατο για 6 εβδομάδες
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Doors open: 22.30
Ώρα έναρξης: 23.30
Ρυθμός Stage | Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 9750060

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης