Φεστιβάλ Κινηματογράφου on line διοργανώνει η διαδικτυακή μουσική πλατφόρμα, Boiler Room σε μία περίοδο που οι πολιτικές εκδηλώσεις ακυρώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι σε ισχύ μέτρα απομόνωσης λόγω του κορωνοϊού.

Από τις 16 Απριλίου, στο πλαίσιο του 4:3 Online Film Festival θα μεταδοθούν 13 ταινίες που εξερευνούν με τολμηρότητα ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα του on line Φεστιβάλ έχουν συμπεριληφθεί το ντοκιμαντέρ του Κιμ Λονγκινότο «Shooting the Mafia» για τη φωτογράφο από τη Σικελία, Λετίτζια Μπατάλια, η οποία αφιέρωσε 20 χρόνια της ζωής της για να αποκαλύψει τη διαφθορά της ιταλικής μαφίας και η ταινία «11.11»της Τσάο Φέι, η οποία είναι καλλιτέχνις πολυμέσων και εξερευνά το τοπίο παραγωγής και κατανάλωσης στην Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φουτουριστικό anime «Delete Beach» του Βρετανού καλλιτέχνη και σκηνοθέτη, βραβευμένου με Τέρνερ για ένα κορίτσι σχολείου που εντάσσεται σε μία αντικαπιταλιστική ομάδα αντίστασης και η ταινία «Fara Fara» μία ωδή στην πλούσια μουσική κουλτούρα του Κονγκό είναι επίσης ταινίες που θα μεταδοθούν.

«Όλες οι ταινίες θα σας μεταφέρουν σε μέρη, στα οποία δεν έχετε πάει ποτέ» αναφέρει στην ιστοσελίδα του 4:3 Online Film Festivalο διευθυντής δημιουργικού του Boiler Room, Amar Ediriwira

Το Φεστιβάλ θα κλείσει στις 18 Μαΐου με ταινία – έκπληξη, η οποία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης