Είναι παντρεμένοι σχεδόν 30 χρόνια και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Ο Στινγκ και η Τρούντι Στάιλερ, αυτή την εποχή βρίσκονται στην βίλα τους «Το Παλάτι» όπως το έχουν ονομάσει, στην Τοσκάνη. Είναι μια υπέροχη έπαυλη του 16ου αιώνα.

Η Τρούντι δημοσίευσε μία προσωπική τους στιγμή στο προφίλ της στο Ιnstagram στους κήπους της βίλας. Η ηθοποιός και παραγωγός δοκίμαζε ένα καινούργιο κρασί μαζί με τον οινολόγο Ρικάρντο Κοταρέλλα και τον Στινγκ. Έδειχναν μαγεμένοι από τη γεύση του κρασιού. Στην συνέχεια ο τραγουδιστής έπαιξε με την κιθάρα του ένα ρομαντικό κομμάτι. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Τρούντι έγραψε: «Υπέροχη Ζωή!!! Πάρε αυτόν τον μουσικό στην άκρη του δρόμου. Είναι πολύ καλός ή όχι;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι παράγει τα δικά του κρασιά στους αμπελώνες της βίλας χρησιμοποιώντας μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας. Μέχρι στιγμής, τα 3.500 στρέμματα από το 2000, παράγουν 4 ερυθρά κρασιά με ιδιαίτερα εμπνευσμένα ονόματα από γνωστά τραγούδια του Στιγκ ενώ το τέταρτο παίρνει το όνομά του από ένα κτίσμα της βίλας.

Δίπλα στους αμπελώνες, το ζεύγος επεκτείνει τις αγροτικές του δραστηριότητες παράγοντας ελαιόλαδο, αλλά και μέλι σε ποικιλία γεύσεων όπως ακακίας, καστανιάς, δάσους και ανθέων. Υπάρχουν επίσης τρεις ανεξάρτητες μικρότερες κατοικίες καθώς και δύο βίλες σε κοντινή απόσταση που διατίθενται για διακοπές, γάμους, πάρτι και εταιρικές εκδηλώσεις.

Οι επισκέπτες κατά τη διαμονή τους μπορούν να απολαύσουν τη μεγάλη πισίνα, μια σκακιέρα στον κήπο, μία βόλτα στις κυψέλες μελισσών, στο δάσος και στη λίμνη. Ακόμα μπορούν να δειπνήσουν στην κάβα της βίλας που είναι γεμάτη με τεράστια παλιά βαρέλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης