Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε μία νέα διαφημιστική καμπάνια για γνωστή εταιρεία συσκευών του καφέ. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντάμιεν Σαζέλ οι θεατές απολαμβάνουν τον ηθοποιό στην καθημερινότητά του, από την αγορά κόκκων καφέ το πρωί, τη βόλτα κατά μήκος της ακτής του Λος Άντζελες με τη μοτοσικλέτα του, και στο βενζινάδικο πριν επιστρέψει. Στο τέλος της διαφήμισης, ο ηθοποιός χαλαρώνει μ΄ ένα φλιτζάνι φρεσκοκομμένο καφέ στο σπίτι του χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μηχανή του καφέ.

Η νέα κινηματογραφική διαφήμιση έγινε ίσως η αφορμή, αναφέρει το δημοσίευμα του People, ο σταρ να αλλάξει τη συνήθεια να πίνει το καφέ του γρήγορα και εν κινήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Η ευρωπαϊκή, και συγκεκριμένα η ιταλική ιδέα για τη δημιουργία ενός είδους τελετής που σχετίζεται με τον καφέ, μου αρέσει… Να κάθομαι στον καναπέ μου και να απολαμβάνω αληθινά τον καφέ μου», εξηγεί ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Για μένα ο καφές δεν είναι απλώς ένα ποτό. Δημιουργεί επαφές και επιτρέπει να δημιουργήσετε στιγμές για τον εαυτό σας. Αυτή η δυνατότητα να σταματώ αυτό που κάνω, να εκτιμώ τη στιγμή, και γενικά τη ζωή, το βρίσκω συγκλονιστικό».

Η καμπάνια έχει επίσης την υπογραφή του κινηματογραφιστή Λάινους Σάντγκρεν και του συνθέτη Τζάστιν Χούργουιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης