Ο Μάριος Φραγκούλης στα «Θερμοπύλια 2012»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012, 10:05
Ο Μάριος Φραγκούλης στα «Θερμοπύλια 2012»
Απόψε στις 21.00 το βράδυ στο λόφο του Κολωνού στις Θερμοπύλες, πέφτει η αυλαία των εκδηλώσεων για τα «Θερμοπύλια 2012» με την συναυλία του Μάριου Φραγκούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα δρομολογηθούν δωρεάν λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδας προς και από τον χώρο της συναυλίας.

Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν απόψε στις 20:30 από την οδό Λεωνίδου 9-11 (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων) και μετά το πέρας της συναυλίας θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με τίτλο Με Ανοιχτά Φτερά, ο Έλληνας καλλιτέχνης θα εμφανιστεί, για μία μοναδική βραδιά, στα Θερμοπύλια 2012, σήμερα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο Λόφο Κολωνού, στις Θερμοπύλες.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι δημιουργοί της νέας γενιάς.

Με «Ανοιχτά Φτερά» ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.

TIMΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 15 ευρώ, 10 ευρώ φοιτητικό, ΑΜΕΑ, ανέργων

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη τα Θερμοπύλια 2012, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012, 22:45

Πηγή: Lamiareport.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012, 10:11