Ο Κ.Βήτα live @ Μύλος Club

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012, 15:23
Ο Κ.Βήτα live @ Μύλος Club
Ο Κ.Βήτα, ο ευαίσθητος και συναισθηματικά πάντα επίκαιρος δημιουργός της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, θα μας ξεδιπλώσει ζωντανά τις εικόνες και τα μουσικά του ηχοχρώματα το Σάββατο 24 Μαρτίου, στο Μύλος Club.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος «…στις συναυλίες αυτές θα παρουσιάσω το καινούργιο μου άλμπουμ μαζί με άλλα κομμάτια από τη δισκογραφία μου και κάποια παλιά κομμάτια που έχω πολλά χρόνια να τα παίξω και που αυτό τον καιρό τα ξαναμιξάρω… Το νέο μου άλμπουμ λέγεται ''Χρυσαλλίδα'' και αποτελείται από 13 κομμάτια. Είναι τραγούδια, κυρίως, αλλά και ορχηστρικά και είναι ηλεκτρονικού χαρακτήρα. Είναι λίγο σαν ντίσκο ποπ με αναφορές σε παλιά είδη μουσικής.

Το ονόμασα ''Χρυσαλλίδα'', γιατί με όλα αυτά τα κοινωνικά γεγονότα που συμβαίνουν παντού γύρω μας, ένιωθα πως μέσα μου κάτι ήθελε να γεννηθεί, κάτι σαν ελπίδα, σαν μια χρυσαλλίδα στο κουκούλι της που μεταμορφώνεται και σκάει για να φέρει μια εσωτερική ανάταση που δίνει δύναμη, ώθηση, θέληση στον σύγχρονο άνθρωπο να φτιάξει κάτι καλύτερο. Είναι ένα αισιόδοξα συγκρατημένο άλμπουμ, ακόμα βέβαια το φτιάχνω στο στούντιο και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα μου…».

INFO

«Club» Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία Θεσσαλονίκης
Προσέλευση: 21:00
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510081
Εισιτήριο θεάματος: 15€, Φοιτητικό: 12€
Προπώληση: METROPOLIS, MUSICLAND
e-ticket (12€): http://thessticket.eventbrite.com//

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012, 16:03