«Will» είναι ο τίτλος της επερχόμενης αυτοβιογραφίας του Αμερικανού ηθοποιού, ράπερ και κινηματογραφικού παραγωγού, Γουίλ Σμιθ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Τα απομνημονεύματα του Γουίλ Σμιθ θα εκδοθούν από τον Penguin Press και θα κυκλοφορήσουν στις 9 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα έργο αγάπης. Εργάζομαι γι αυτό τα τελευταία δύο χρόνια και τελικά είναι έτοιμο» ανέφερε ο Γουίλ Σμιθ σε βίντεο παρουσιάζοντας το εξώφυλλο του βιβλίου.

Τα απομνημονεύματα θα εξερευνούν τα πρώτα χρόνια της ζωής του Σμιθ στη Φιλαδέλφεια, τον ρόλο του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «The Fresh Prince of Bel-Air» και στη συνέχεια θα εξετάζει τα εγχειρήματα του στην υποκριτική, στις ταινίες «Hitch» και «Ali», για τα οποία προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ.

Το εξώφυλλο του βιβλίου σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη από τη Νέα Ορλεάνη Brandan «BMike» Odums και είναι ένα προσεκτικά δημιουργημένο πορτρέτο του ηθοποιού σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, με τόνους ροζ και μπλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καμβάς δημιουργήθηκε από εικόνες του ηθοποιού από διάφορα στάδια της ζωής του, από την παιδική ηλικία έως σήμερα.

Σε δελτίο Τύπου του 2018 που περιγράφεται λεπτομερώς το βιβλίο αναφέρεται ότι είναι «μια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς η αληθινή αυτογνωσία του Σμιθ βοήθησε να κινηθεί στην απίστευτη επιτυχία και στη συνέχεια να προχωρήσει περαιτέρω σε ένα μέρος βαθύτερης ειρήνης – με τον εαυτό του, τους αγαπημένους του και τον κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης