Η ζωή της Λιβανέζας τραγουδίστριας, χορεύτριας και ηθοποιού, Μίριαμ Φάρες είναι το θέμα νέου ντοκιμαντέρ που θα είναι διαθέσιμο από τις 3 Ιουνίου στο Netflix.

Με τίτλο «Myriam Fares: The Journey» το διάρκειας 71 λεπτών ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή της τραγουδίστριας από τον Λίβανο, της «Βασίλισσας της Σκηνής» και τις εμπειρίες της με την οικογένειά της ενώ είναι σε lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σκηνοθεσία Σερίφ Τάχινι η ταινία υπόσχεται να δώσει μία λεπτομερή εικόνα της ζωής της ποπ σταρ, «από την εγκυμοσύνη της έως τις προετοιμασίες για το άλμπουμ της ».

Η τραγουδίστρια, δημοσίευσε εικόνες από το ντοκιμαντέρ στους λογαριασμούς της στα social media, μεταξύ άλλων, μία από το δωμάτιο νοσοκομείου με το νεογέννητο μωρό της. Ο Ντέιβ, το δεύτερο παιδί της, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2020.

«Έξι χρόνια γάμου πέρασαν εν ριπή οφθαλμού» ακούγεται να λέει στο ντοκιμαντέρ. «Παρ’ όλο που πολλά πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ετών, ο χρόνος πέρασε, γιατί εγώ και ο Ντάνι υποστηρίζουμε πάντα ο ένας τον άλλον. Και ευχαριστούμε τον Θεό για αυτήν την όμορφη οικογένεια» αναφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Φάρες γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1983 στο Λίβανο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ευρύτερη περιοχή ως τραγουδίστρια και χορεύτρια, αλλά είναι επίσης ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στην ταινία Silina (2009) και την τηλεοπτική σειρά Itiham (2014) .

Είναι παντρεμένη με τον Λιβανέζο επιχειρηματία Ντάνι Μέτρι από τον Αύγουστο του 2014. Κράτησαν τον γάμο τους μυστικό και αργότερα κυκλοφόρησαν βίντεο από μια τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης