Μπορεί να ξεκίνησε ως φήμη που διαδόθηκε ιδιαίτερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως όλα δείχνουν ωστόσο είναι αλήθεια: Οι Pink Floyd ετοιμάζουν νέο δίσκο!

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Μαΐου όταν η Polly Samson, σύζυγος του κιθαρίστα του συγκροτήματος David Gilmour, ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου απεικονίζονταν… επί το έργον ο άνδρας της με την κιθάρα του, η επί χρόνια συνεργάτιδά του και τραγουδίστρια Durga McBroom, και οι Sarah Brown, Louise Clare Marshall.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογραφία έκανε όλους όσους την είδαν να πιστεύουν πως ο κιθαρίστας των Pink Floyd ετοιμάζει νέο προσωπικό δίσκο.

Η McBroom αναπαρήγαγε στο Facebook την ίδια φωτογραφία, συνοδευόμενη από την φράση «Θυμάστε αυτή τη φωτογραφία; Δεν ήταν αυτό που νομίζατε πως ήταν».

Ακολούθησε η εξής ανάρτηση από το Twitter της Samson: «Παρεμπιπτόντως, το άλμπουμ των Pink Floyd θα ονομάζεται “The Endless River”. Βασίζεται σε ηχογραφήσεις από το 1994, αποτελεί το κύκνειο άσμα του Rick Wright και είναι πολύ όμορφο.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η McBroom καταλήγει λέγοντας πως «ναι, βγαίνει νέο άλμπουμ από τους Pink Floyd και θα είμαι σε αυτό», ενώ στα σχόλια αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν κατά την δημιουργία του «The Division Bell» (ήταν το παράλληλο πρότζεκτ που ονομαζόταν «The Big Spliff» και για το οποίο είχε μιλήσει ο Nick Mason). Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει η συμμετοχή του Richard Wright. Ο Dave και ο Nick συνέχισαν και έκαναν πολλά από τότε. Αρχικά ήταν εντελώς ορχηστρικό, αλλά τον περασμένο Δεκέμβριο τραγούδησα σε μερικά κομμάτια.»

Ο δίσκος σύμφωνα με πηγές αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης