Ο ηθοποιός Μάικλ Μάντσεν επιβεβαίωσε ότι ο γιος του, Χάντσον Λι Μάντσεν πέθανε σε ηλικία 26 ετών.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωπος του ηθοποιού (που έγινε διάσημος από την ταινία «Reservoir Dogs») και της οικογένειάς του δήλωσε στη βρετανική Metro: «Είμαστε συντετριμμένοι και βυθισμένοι στη θλίψη και τον πόνο για την απώλεια του Χάντσον. Η μνήμη και το φως του θα μείνουν στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Αυτή τη δύσκολη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό. Σας ευχαριστούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χάντσον ζούσε στη Χαβάη με τη σύζυγό του, Κάρλι, σύμφωνα με τα social media του ζευγαριού. Μετακόμισαν στο νησί Οάχου το 2019. Ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Μάικλ Μάντσεν με τη σύζυγό του, Νταϊάνα. Μαζί έχουν επίσης άλλους δύο γιους, τον Κάλβιν και Λουκ.

Σύμφωνα με το People, ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι στο νησί Οάχου, όπου έμενε μόνιμα, με τις Aρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ο Μάικλ Μάντσεν είναι χρόνια συνεργάτης του σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος είναι νονός τόσο του Χάντσον όσο και του Κάλβιν, σύμφωνα με το IMDb. Ο 64χρονος ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλές από τις ταινίες του Ταραντίνο, ανάμεσά τους Reservoir Dogs, Kill Bill: Vol. 1 και 2, Pulp Fiction και Once Upon A Time In Hollywood.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης