Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συνεργάστηκε με την εταιρεία επιθεωρήσεων, πιστοποιήσεων και ελέγχων SGS για την εφαρμογή προγράμματος που επικυρώνει την αποτελεσματικότητα και τη σωστή εφαρμογή όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης (περιλαμβανομένου του ιού SARS-CoV-2 / Covid-19). Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored έχει εφαρμογή ιδιαίτερα σε οργανισμούς με δραστηριότητα που σχετίζεται με τη συνάθροιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εφάρμοσε το πρόγραμμα σε όλους τους χώρους του (εκθεσιακούς, γραφεία, χώρους εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Cycladic Shop, Cycladic Café, εισόδους κτλ.) ώστε να εξασφαλίσει την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του, λαμβάνοντας και το προβλεπόμενο ειδικό σήμα της SGS.

Σύμφωνα με την Ευγενία Χριστοδουλάκου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης:«Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, η υπηρεσία Disinfection Monitored της SGS μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών, των πελατών και των εργαζομένων μας, καθώς έτσι επικυρώνουμε την αποτελεσματικότητα και ορθότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης που εφαρμόζουμε. Όλοι μας οι χώροι είναι πλέον πιστοποιημένοι, παρέχοντας ασφάλεια σε όσους μας επισκέπτονται, ξεκινώντας από τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματά μας μέχρι τις εταιρείες που μας επιλέγουν για την εκδήλωσή τους. Ευχαριστούμε πολύ την SGS που με την υπηρεσία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο και τη δραστηριότητά μας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο κ. Αλέξανδρος Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της SGS Greece, «Στις συνθήκες της πρωτοφανούς πανδημίας, επιδίωξή μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθανθούν ασφαλείς. Στην SGS αξιοποιούμε την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία 150 χρόνων και αναπτύσσουμε ένα πακέτο υπηρεσιών με σκοπό να βοηθήσει τους οργανισμούς να αντεπεξέλθουν στις ιδιαίτερα απαιτητικές νέες συνθήκες, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και είμαστε πεπεισμένοι ότι η διασφάλιση των σωστών διαδικασιών θα συμβάλλει στην ασφαλή λειτουργία του Μουσείου».

Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους με τη λήψη δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα που επικυρώνει το πρόγραμμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και του κοινού.

Η SGS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιθεωρήσεων, επιβλέψεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 94.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα βιομηχανιών, επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης