Επειδή η ζέστη έχει αυξηθεί επικίνδυνα κι όπου να’ ναι ετοιμαζόμαστε για το κλείσιμο του Quilombo, για φέτος, σας καλούμε στο τελευταίο Open Qui Date της σεζόν για να παρουσιάσετε την δουλειά σας, in progress και μη, με περισσότερη διάθεση αυτοσχεδιασμού και πειραματισμού και με μια ανοιχτή πρόσκληση για jam- μουσικό, φωνητικό, χορευτικό στο τέλος της βραδιάς!

Γι’ αυτό, όσοι παρουσιάσετε δουλειά σας, έρθετε να δείτε δουλειά φίλων ή είστε απλώς περίεργοι, φέρτε όργανα από το σπίτι, άνετα παπούτσια και καλή διάθεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε δουλειά σας, παρακαλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα! Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα διαδικαστικά και πρακτικά ζητήματα παραμένουν ως είχαν:

1.Κάθε OPEN QUI DATE θα διαρκεί περίπου 2 ώρες (21:00 – 23:00).

2.Η δήλωση συμμετοχής και η προετοιμασία μπορεί να γίνει από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έως και την ίδια μέρα, πριν τις παραστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3.Η συμμέτοχη γίνεται αποδεκτή μόνο αν τη στιγμή που γίνει η δήλωση υπάρχει ανοιχτή θέση, έτσι ώστε η διάρκεια του OPEN QUI DATE να παραμένει περίπου 2 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση, μεταφέρεται στο επόμενο OPEN QUI DATE. Η σειρά παρουσίασης των δημιουργιών καθορίζεται από το χρόνο προσέλευσης των συμμετεχόντων και μετά από συζήτηση με τους δημιουργούς

4. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκεφθούν το χώρο του QUILOMBO τις ώρες λειτουργίας του, καθώς και να μελετήσουν ή να δοκιμάσουν την δημιουργία τους, αλλά χωρίς να εμποδίζουν τις υπόλοιπες δραστηριότητες του χώρου. Βοήθεια μπορεί να τους δοθεί από τις 19:00 της ημέρας OPEN QUI DATE (ή αν υπάρχει διαθέσιμο άτομο όταν θα προσέλθουν στον χώρο).

5. Κατά την διάρκεια του OPEN QUI DATE οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεσή τους έναν τεχνικό ήχου και φώτων εκτός αν επιθυμούν να φέρουν δικό τους τεχνικό.

6. Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του τεχνικού εξοπλισμού που διαθέτει ο χώρος του QUILOMBO Centro Cultural (για να ενημερωθείτε συγκεκριμένα για τον εξοπλισμό επικοινωνήστε στο 6973212650).

7. Δίνεται, τέλος, η δυνατότητα χρήσης όλων των χώρων του QUILOMBO (μπαρ, μικρή σκηνή, αίθουσα χορού, αίθουσα προβολών κλπ), τους οποίους μπορείτε να δείτε κατά την επίσκεψή σας.

Την Παρασκευή 22/6, στις 21.00.

Είσοδος ελεύθερη.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

info@quilombo.gr, 6973212650, 6932107611 ,6947723986

Quilombo, Σερβίων 8 & Λεωφ.Αθηνών, Ακαδημία Πλάτωνος

Τηλ. επικοινωνίας: 2105227961.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης