Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή και την καριέρα του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ» η κόρη του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια του πρωτότοκου γιου της Μπέντζαμιν Κίου (Benjamin Keough), το 2020, σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ξεκίνησε το μήνυμά της εξηγώντας την απουσία της από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια περιέγραψε τα συναισθήματα που βίωσε μετά την αυτοκτονία του γιου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω αναρτήσει εδώ και αρκετό καιρό, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά να πω, καθώς θρηνώ και θα θρηνώ για πάντα την απώλεια του γιου μου», ανέφερε.

«Το τραγικό συμβάν κατέστρεψε και διέλυσε ολοκληρωτικά την καρδιά και την ψυχή μου. Με κατάπιε ολόκληρη» έγραψε χαρακτηριστικά η Πρίσλεϊ και αποκάλυψε ότι έκτοτε έχει επικεντρώθηκε στη ζωή των υπολοίπων παιδιών της.

Είπε χαρακτηριστικά ότι «μόνο τα άλλα τρία παιδιά μου παίρνουν τον χρόνο και την προσοχή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επικείμενη ταινία για τον Έλβις, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Ιουνίου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον σκηνοθέτη της, Μπαζ Λούρμαν, (Baz Luhrmann), όσο και τον πρωταγωνιστή της, Όστιν Μπάτλερ, (Austin Butler).

«Σπαράζει η καρδιά μου που ο γιος μου δεν είναι εδώ για να τη δει. Θα τη λάτρευε» είπε.

Σύμφωνα με την «Warner Bros» η ταινία «Εlvis» θα εξερευνήσει την πολύπλοκη δυναμική σχέση του Πρίσλεϊ με τον μάνατζέρ του, που κράτησε περισσότερα από 20 χρόνια, από την καλλιτεχνική «εκτόξευση» του μέχρι το τέλος της «εποχής της αθωότητας» στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης