Η Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ ύστερα από πέντε χρόνια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Storm and grace», στο οποίο αποτίνει φόρο τιμής στις ρίζες των Πρίσλεϊ, που βρίσκονται στον αμερικανικό Νότο.

Το νέο άλμπουμ της γεννημένης στο Μέμφις τραγουδίστριας, που είναι το τρίτο, δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά «βγήκε» μέσα από την ψυχή της έπειτα από μια μεγάλη περίοδο δημιουργικής αδράνειας, γι’ αυτό είναι περήφανη με το αποτέλεσμα, όπως δηλώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περήφανος είναι επίσης ο παραγωγός του άλμπουμ, ο βραβευμένος με Grammy μουσικός Τι Μπον Μπάρνετ, ο οποίος ήθελε να συνεργαστεί με την κόρη του τραγουδιστή που έφερε την επανάσταση στη μουσική.

«Ό,τι άκουσα ήταν αληθινό και βγαλμένο από την ψυχή. Νομίζω ότι ο πατέρας της θα ήταν υπερήφανος για εκείνη. Κι όσο περισσότερο άκουγα τα τραγούδια της, τόσο περισσότερο ανακάλυπτα την καλλιτέχνιδα που κρύβει μέσα της» δήλωσε ο Μπάρνετ.

Το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου από τη Universal Republic, γράφτηκε από τη 44χρονη τραγουδίστρια στη Βρετανία με τη συνεργασία του Ρίτσαρντ Χόλεϊ του συγκροτήματος Pulp και του Φραν Χίλεϊ του συγκροτήματος Travis μέσα σε οκτώ μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης