Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Eντυπωσιακό ήταν το μεγάλο ντεφιλέ του οίκου Dior για τη συλλογή Cruise 2022 που παρουσιάστηκε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Πέμπτης, με τη βιομηχανία της μόδας ολόκληρου του πλανήτη να στρέφει το «βλέμμα» στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το άναμμα πυρσών, καθώς τα μοντέλα περπατούσαν στο τερέν του γηπέδου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής. Μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στα σχέδια της οποίας επικράτησαν το λευκό και το μπλε.

Οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις. Ήδη από νωρίς, σήμερα το πρωί, συνεργεία ετοίμαζαν τον χώρο, τον φωτισμό και τη διάταξη των θέσεων για τους προσκεκλημένους. Στην κορυφή μάλιστα του Παναθηναϊκού Σταδίου τοποθετήθηκαν δημιουργίες με τα σχέδια του οίκου στα χρώματα της Ελλάδας.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 κατέφθασαν τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου. Όπως μάλιστα επισημαίνουν οι άνθρωποι του οίκου μόδας η μοναδική αυτή εκδήλωση ενδυναμώνει περαιτέρω τους πολύτιμους και δημιουργικούς δεσμούς μεταξύ του οίκου Dior και της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του zougla.gr:

 

 

Οι αφίξεις των καλεσμένων… 

Μαρέβα Μητσοτάκη

Η διάσημη ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ

Ο Χρύσανθος Πανάς

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Λίνα Μενδώνη

Άννα Βίσση

Στα λευκά η Βίκυ Καγιά

Στέλιος Κουδουνάρης

Κωνσταντίνος Αργυρός - Γιώργος Αρσενάκος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης