Το «Reclaimed Rust: The Four-Wheeled Creations of James Hetfield» που δημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή του αμερικανικού συγκροτήματος της heavy metal μουσικής Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου του 2020 μέσω του εκδοτικού οίκου Insight Editions.
    
Στο βιβλίο, ο θρύλος των Metallica ανοίγει το γκαράζ του για μια αποκλειστική περιήγηση στα ιδιαίτερα κομμάτια που διαθέτει η εκπληκτική συλλογή αναπαλαιωμένων και προσαρμοσμένων κλασικών αυτοκινήτων που διαθέτει.
    
Εξάλλου η αγάπη του Χέτφιλντ για τα κλασικά αυτοκίνητα είναι γνωστή. Ο τραγουδιστής όμως έχει ακόμα ένα πάθος να παίρνει παλιά, σπάνια αυτοκίνητα και τα τροποποιεί κάνοντας τα να μοιάζουν περισσότερο με έργα τέχνης παρά με αυτοκίνητα.
   
Αυτήν την αγάπη θα την παρουσιάσει μέσα στις 192 σελίδες του λευκώματος.
    
Στο μεταξύ το Μουσείο Αυτοκινήτων Petersen στο Λος Άντζελες επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η συλλογή των οχημάτων του Χέτφιλντ θα παρουσιαστεί από τον ερχόμενο Φεβρουάριο μέχρι τον Οκτώβριο. «Ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των συλλεκτών αγοράζει έτοιμες σπάνιες εκδόσεις αυτοκινήτων, ο Χέτφιλντ επέλεξε αντ’ αυτού να κατασκευάζει τα δικά του από το μηδέν, διοχετεύοντας τη δημιουργικότητα που συχνά προορίζεται για τη μουσική του στην παραγωγή οχημάτων-γλυπτών», αναφέρει το μουσείο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης