Όπως έχει γίνει γνωστό, η ζωή του «Greek Freak», Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναμένεται να γίνει ταινία από την Disney. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ανακοινώθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Πρόκειται για τον πρωτοεμφανιζόμενο Ούτσε Αγκάντα, ο οποίος έχει επίσης καταγωγή από τη Νιγηρία, ενώ στο πλευρό του θα έχει ακόμα τους Γιετίντε Μπαντάκι («American Gods») και Ντάγιο Οκενίγι, στους ρόλους της Βερόνικα και του Τσαρλς Αντετοκούνμπο αντίστοιχα.

Η εν λόγω ταινία αναμένεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές και μάλιστα αυτές τις ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην περιοχή της Αθήνας, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, τα Σεπόλια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή της ταινίας θα αναλάβει και τις εργασίες ανάπλασης του γηπέδου που έπαιζε μικρός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Έτσι, από τις 16 Μαΐου και για τρεις ημέρες το γηπεδάκι μπάσκετ, Τρίτωνα Σεπολίων, θα μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό για τις ανάγκες της ταινίας «Greek Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Εντυπωσιακό graffiti στο ανοιχτό γήπεδο των Σεπολίων, εκεί απ' όπου ξεκίνησαν όλα πριν από μερικά χρόνια...

Ο κ. Καλογερόπουλος, διευθυντής του Athens Film Office, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις Έξι» για τη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και στη χώρα μας. «Όλη η περιοχή θα αλλάξει, θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, το κινηματογραφικό συνεργείο της Faliro House Productions, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή για τη χώρα μας, θα βρεθεί και δεύτερη φορά στα Σεπόλια, καθώς θα γίνουν κι άλλα γυρίσματα στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το συνεργείο θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στις 12 Ιουνίου σε σπίτι στην οδό Δράμας, στο οποίο θα ζει η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά το σενάριο της ταινίας.

Εκτός από τη χώρα μας θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα και στην Αμερική. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης