Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ θα παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστον έως τα τέλη Μάϊου του 2021, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Broadway League, μια ακόμη ένδειξη ότι η σεζόν 2020-2021 θα παραμείνει «νεκρή» για τις παραστατικές τέχνες στις ΗΠΑ.

Έπειτα από αρχές Σεπτεμβρίου, κατόπιν αρχές Ιανουαρίου, η επαγγελματική ένωση Broadway League μετέθεσε εκ νέου την επανάληψη των παραστάσεων, καθώς η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει αναζωπυρωθεί στις ΗΠΑ, περιλαμβανομένης της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα μέλη μας αποφάσισαν να ξανανοίξουν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν», δήλωσε η Σάρλοτ Στ. Μάρτιν, η πρόεδρος της Broadway League, σε ένα δελτίο Τύπου την Παρασκευή.

Το διάστημα κλεισίματος του Μπρόντγουεϊ θα φθάσει, επομένως, τους 14 και πλέον μήνες, κάτι το πρωτοφανές στην ιστορία της συνοικίας θεάματος του Μανχάταν, έναν από τους οικονομικούς κινητήρες της Νέας Υόρκης και ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο.

Όλα τα θέατρα έχουν διακόψει τις παραστάσεις από τη 12η Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ανεστάλησαν οι παραστάσεις, 31 θεάματα ήταν σε εξέλιξη στο Μπρόντγουεϊ και άλλα 8 προετοιμάζονταν για την Άνοιξη.

«Εργαζόμαστε ασταμάτητα με πολλούς εταίρους για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας μόλις μπορέσουμε εκ νέου να ανεβάσουμε την αυλαία», συμπλήρωσε η Μάρτιν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης