Μαγικά υπόσχεται πως θα είναι εφέτος στην Καρδίτσα τα Χριστούγεννα η δημοτική αρχή, καθώς ήδη όπως τονίστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου, «το Παυσίλυπο, το Μαγεμένο Δάσος έχει απλώσει τη μαγεία και την ομορφιά του σε όλη την πόλη».
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν προγραμματιστεί και ανακοινώθηκαν, η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου ημέρα του Πολιούχου Αγίου Σεραφείμ και ημέρα τοπικής αργίας. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. με θεατρικό δρώμενο που οργανώνει το Θέατρο “Όψεις” στην Κεντρική πλατεία, θα ακολουθήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το δήμαρχο Καρδίτσας με τη συνοδεία τη Φιλαρμονικής του Δήμου. Στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο, θα μεταβούν στην είσοδο του “Μαγεμένου Δάσους” όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι που θα στηθεί στην πλατεία Πλαστήρα.
 
Στη συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «το Μαγεμένο Δάσος αποτελεί μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τη Δημοτική αρχή με πολύ εθελοντική εργασία από δεκάδες ανθρώπους». Αναφερόμενος στο στόχο, σημείωσε πως αυτός είναι να αποκτήσει η πόλη πραγματικά χριστουγεννιάτικο χρώμα, το οποίο θα το χαρούν πρωτίστως οι συνδημότες, αλλά και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης