Ένας άνδρας, που έχει ήδη καταδικαστεί για τον βανδαλισμό του αστεριού του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Χόλιγουντ το 2018, συνελήφθη από την αστυνομία για την κλοπή ενός αγάλματος της Μέριλιν Μονρόε, το οποίο διακοσμούσε ένα τουριστικό μνημείο στην πρωτεύουσα του κινηματογράφου.

Ο Όστιν Κλέι, 25 ετών, αναγνωρίστηκε χάρη στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.
Αφού ανακάλυψαν ότι είχε αφεθεί ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους μετά την καταδίκη του επειδή είχε καταστρέψει το αστέρι του Ντόναλντ Τραμπ στο περίφημο «Walk of Fame» του Χόλιγουντ, οι ερευνητές πραγματοποίησαν έρευνες στην οικία του υπόπτου την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, εκεί βρήκαν στοιχεία που συνέδεαν τον ύποπτο με την κλοπή του αγάλματος, το οποίο αποτυπώνει τη διάσημη σκηνή από την ταινία «Επτά χρόνια φαγούρας» (1955). Το έργο στόλιζε την κορυφή μιας κατασκευής που βρίσκεται στην αρχή της Λεωφόρου της Δόξας, ένα μνημείο που είναι αφιερωμένο στις εμβληματικές πρωταγωνίστριες της βιομηχανίας του κινηματογράφου κι αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Το άγαλμα δεν έχει εντοπιστεί με την αστυνομία να φοβάται ότι καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της κλοπής.

«Κοιτώντας το βίντεο, φαίνεται πιθανό το άγαλμα να έσπασε σε πολλά κομμάτια» εξήγησε ο αστυνομικός Ντάγκλας Όλντφιλντ, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης