Με μια σειρά από σύντομα βίντεο, οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς της ΕΡΤ «Η Τούρτα της Μαμάς» στηρίζουν τα αδέσποτα ζώα και το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του εθελοντικού σωματείου περίθαλψης και προστασίας αδέσποτων ζώων, stray.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακολουθούμε πάντα τις συμβουλές της αγαπημένης μαμάς Ευανθίας αλλά ακόμα περισσότερο της λατρεμένης μας Καίτης Κωνσταντίνου! Σας περιμένουμε όλους Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, Καλλιρρόης 10» στο θέατρο Καλλιρρόη δίπλα στη στάση μετρό Ακρόπολη, αναφέρει σε ανάρτησή του το stray.gr συνοδεύοντας βίντεο της γνωστής ηθοποιού που εύχεται καλές γιορτές σε όλους προσκαλώντας τους στο μπαζάρ προσφοράς γιατί, όπως λέει, «να μην ξεχνάμε ποτέ, όχι μόνο στις γιορτές και τα αδέσποτα»

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stray.Gr (@stray.gr)

Αντίστοιχο μήνυμα απευθύνει η Χρύσα Ρώπα, ο Κώστας Κόκλας και η Λυδία Φωτοπούλου «για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί τους μικρούς αδέσποτους φίλους μας».

Η Ιωάννα Πηλιχού και ο Θάνος Λέκκας δηλώνουν ότι «θα είμαστε όλοι εκεί για τα αδέσποτα» από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ ενώ σε άλλη ανάρτηση με τον Πάρη Θωμόπουλο οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές αστειεύονται για το …τσιμπολόγημα. «Βρε Πάρη. Βρε Πάρη. Μην τσιμπολογάς! Και εσύ καλέ Θάνο μην τον παραταϊζεις. Θα έχουμε τρομερά πράγματα στο μπουφέ του χριστουγεννιάτικου μπαζάρ μας» γράφουν οι εθελοντές του σωματείου stray.gr. (https://www.instagram.com/tv/CXlDo6xIv34/?utm_source=ig_web_copy_link) Την στήριξή τους με ανάλογα βίντεο δηλώνουν ο Απόστολος Μπαχαρίδης αλλά και ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

«Στο bazaar μας θα βρείτε τα πιο γούρικα γούρια, κοσμήματα με γάτες-σκύλους-κόκκαλα- πατούσες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή του φιλόζωου κοινού μας, είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας, δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες, ημερολόγια και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά από τα χεράκια των εθελοντών μας και …των μαμάδων τους!» λένε οι εθελοντές του stray.gr.

Το stray.gr αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που δεν αμείβονται, δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς και συντηρείται αποκλειστικά και μόνο από τις συνεισφορές των μελών και τις δωρεές φίλων του σωματείου, καθώς και από δράσεις όπως το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης