Η Σελίνα Γκόμεζ επιχειρεί εκ νέου να πουλήσει την έπαυλή της στο Τέξας, αυτή τη φορά έναντι 3.5 εκατ. δολ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, 09:18
Η Σελίνα Γκόμεζ επιχειρεί εκ νέου να πουλήσει την έπαυλή της στο Τέξας, αυτή τη φορά έναντι 3.5 εκατ. δολ
Η γεννημένη στο Τέξας, ποπ τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελίνα Γκόμεζ πουλά την έπαυλή της στην πόλη Φορτ Γουόρθ, έκτασης περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων έναντι τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σελίνα Γκόμεζ, 25 ετών, μεγάλωσε στο Γκραντ Πρερί, πολύ κοντά στο Φορτ Γουόρθ και αγόρασε την κατοικία με τα πέντε υπνοδωμάτια, το 2015 για να έχει ένα μέρος να μείνει όταν επισκέπτεται την οικογένεια.

Αλλά άλλαξε γνώμη και έθεσε την έπαυλη προς πώληση στις αρχές του 2016 έναντι 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Τελικά απέσυρε την αγγελία πώλησης λίγους μήνες αργότερα, αφού δεν κατάφερε να βρει αγοραστή.

Τώρα επιχειρεί και πάλι να πουλήσει την εντυπωσιακή, πολυτελή κατοικία, που είναι μία από τις δέκα ακριβότερες στην περιοχή και η έκτη μεγαλύτερη που πωλείται.

Χτισμένη το 2005 σε έκταση 1,5 στρεμμάτων, η πέτρινη, σύγχρονη έπαυλη αγγλικού στιλ της Σελίνα Γκόμεζ έχει πολλές ανέσεις υψηλού επιπέδου.

Η κατοικία έχει ένα πολύ μεγάλο σαλόνι, θολωτή οροφή με ξύλινα δοκάρια και πέτρινο τζάκι και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νησίδα σε σχήμα L. Υπάρχει επίσης μια αίθουσα τέχνης, μια γιγαντιαία αίθουσα παιχνιδιών, κινηματογράφος οκτώ θέσεων και μεγάλη πισίνα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018, 09:28