«Οι συμπατριώτες μου βίωσαν τρεις φυσικές καταστροφές στη σειρά», γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram η Μεξικανή σταρ του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ, η οποία ανακοίνωσε ότι προσφέρει 100.000 δολάρια για να ενισχύσει το έργο των σωστικών συνεργείων μετά το νέο πολύνεκρο χτύπημα του Εγκέλαδου στη χώρα της που έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 240 ανθρώπων.

Η 51χρονη Χάγιεκ διευκρινίζει ότι έχει ζήσει και επιζήσει από τον καταστροφικό σεισμό του 1985 στην Πόλη του Μεξικού. «Μετά το σεισμό του 1985 μάς έβγαλαν από το κτήριο που μέναμε. Έχασα πολλούς φίλους, αλλά και τον θείο μου με τον οποίο είχα στενή σχέση», γράφει η Χάγιεκ. «Έχω βιώσει τις συνέπειες μιας καταστροφής αυτού του μεγέθους και είναι κάτι το τρομοκρατικό. Για αυτό έχω δημιουργήσει μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων Crowdrise που θα διατεθούν σε πληγείσες από το σεισμό οικογένειες που σήμερα ζουν έναν εφιάλτη στο Μεξικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έως το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου η Χάγιεκ συγκέντρωσε πάνω από 238.000 δολ. από δωρεές 2.700 ανθρώπων που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια.

Έκκληση για δωρεά χρημάτων στους πληγέντες του Μεξικού απηύθυνε από το λογαριασμό της στο Instagram και η συγγραφέας των βιβλίων με ήρωα τον Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης