Η Σάλμα Χάγιεκ εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά τους θαυμαστές της, όταν δημοσίευσε φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ από τις μέρες που περνάει στο σπίτι της λόγω των μέτρων αποκλεισμού για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η 53χρονη ηθοποιός από το Μεξικό ανάρτησε τη selfie στο Instagram τον περασμένο μήνα και προκάλεσε θετικά σχόλια για το υγιές και λαμπερό δέρμα της και την απλή της εμφάνιση με ένα σπορ t-shirt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει δηλώσει ότι για να παραμείνει νέα προσπαθεί να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις, με αρκετές ώρες ύπνου και καλή διατροφή.

Στα σχόλιά τους κάποιοι θαυμαστές και θαυμάστριες έγραψαν «αθάνατη», «φυσική ομορφιά», «υπέροχη». Άλλες θαυμάστριες τής ζήτησαν να μοιραστεί μαζί τους συμβουλές ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην αρχή της καραντίνας ένιωσα ότι πρέπει να επωφεληθώ αυτήν τη φορά – να είμαι πολύ παραγωγική στο σπίτι, να ασκούμαι, ή να διαλογίζομαι περισσότερο. Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι είχα ήδη πολλές προσδοκίες και πίεση για να καταφέρω πολλά αυτήν περίοδο» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός είπε ότι τελικά ζει τις όμορφες στιγμές της κάθε μέρας, ενώ είναι σε καραντίνα στο σπίτι της στο Λονδίνο, ακούει τα πουλιά να κελαηδούν, παρατηρεί το φεγγάρι και κοιτάει την οικογένειά της να κοιμάται. «Στην πραγματικότητα έχω χρόνο να κοιτάω τον άντρα και την κόρη μου καθώς κοιμούνται και μου αρέσει» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης