Οι θαυμαστές της δραματικής σειράς «The Crown» (Το Στέμμα) του Netflix προσδοκούν με ανυπομονησία την επερχόμενη τρίτη σεζόν, η οποία διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 με μία εντελώς νέα ομάδα ηθοποιών.

Η Ολίβια Κόλμαν αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου (που υποδύθηκε η Κλερ Φόι στους δύο προηγούμενους κύκλους), ενώ τον πρίγκιπα Φίλιππο θα ενσαρκώσει ο Τομπάιας Μένζις (στη θέση του αποχωρούντος Ματ Σμιθ) και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα διαδεχθεί τη Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα υπάρξουν επίσης αρκετές προσθήκες στο cast για να αφηγηθούν το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, συμπεριλαμβανομένου του Τζος Ο’ Κόνορ που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο σε νεαρή ηλικία.

Με την τρίτη σεζόν να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα, ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της τέταρτης με μια πολύ σημαντική προσθήκη στη βασιλική οικογένεια: την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία θα ενσαρκώσει η Έμα Κόριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα, οι θαυμαστές είχαν τη δυνατότητα να δουν τις πρώτες εικόνες της Κόριν στον ρόλο της νεαρής Νταϊάνα, καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα επεισοδίου σε τοποθεσία στην Ισπανία, που θα παρουσιάζεται ως Αυστραλία κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ζευγαριού το 1983.

Υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με τις πραγματικές φωτογραφίες του πραγματικού πρίγκιπα και της πραγματικής πριγκίπισσας που φωτογραφήθηκαν το 1983 στο Άγερς Ροκ στο Εθνικό Πάρκο Ουλουρού Κάτα-Τιούτα.

Ο Πίτερ Μόργκαν, δημιουργός της σειράς, σε δήλωσή του για την επιλογή της Κόριν σε αυτόν τον σημαντικό ρόλο τόνισε: «Η Έμα είναι ένα λαμπρό ταλέντο που μας γοήτευσε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ». “Όπως έχει την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Νταϊάνα, έχει επίσης, σε αφθονία, το εύρος και την πολυπλοκότητα να απεικονίσει μια εξαιρετική γυναίκα που από ανώνυμη έφηβη έγινε γυναίκα είδωλο της γενιάς της” πρόσθεσε στις δηλώσεις του στο THR.

«Έχω κολλήσει με τη σειρά και πιστεύω ότι είναι σουρεαλιστικό που εντάσσομαι τώρα σε αυτήν την απίστευτα ταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών» δήλωσε η Κόριν, όταν ανακοινώθηκε ότι επιλέχθηκε για τον ρόλο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης