Η Μισέλ Ομπάμα ανέφερε πώς πέρασε την περίοδο της πανδημίας μέσα στο σπίτι με την οικογένειά της και αποκάλυψε γιατί ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους της ανθρώπους, ενώ ήταν προσκεκλημένη στο σόου «Jimmy Kimmel Live».

Η Μισέλ Ομπάμα είπε ότι πέρασε μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα και τις κόρες της, Σάσα και Μάλια Ομπάμα όλη την περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε καλά. Ξέρετε, είμαστε της νοοτροπίας αυτή τη στιγμή ότι εάν έχουμε την υγεία μας, πάμε καλά, οπότε είμαστε ευλογημένοι» είπε.

Η πρώην κυρία των ΗΠΑ περιέγραψε πως η οικογένεια απολάμβανε τον χρόνο που πέρασε μαζί τον περίπου ένα μήνα αποκλεισμού.

«Μετά τα παιδιά ξέρεις, ήταν λίγο πιο κακόκεφα. Λιγότερο επικοινωνιακά, είχαμε εξαντλήσει τις αστείες ιστορίες που λέγαμε» είπε η Μισέλ Ομπάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζίμι Κίμελ έκανε αναφορά στο νέο podcast του Μπαράκ Ομπάμα με τον Μπρους Σπρίνγκστιν με τίτλο «Renegades» και τόνισε ότι ήταν η ιδέα της Μισέλ Ομπάμα για να περνά ο σύζυγός της περισσότερο χρόνο με τον μουσικό.

«Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους -όχι μόνο λόγω της μουσικής του- αλλά είναι ένας από τους λίγους άντρες που γνωρίζω που έχει κάνει πραγματικά το έργο της αυτοανάλυσης και είναι πρόθυμος να μοιραστεί» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα, προωθώντας τη νέα σειρά της στο Netflix Waffles + Mochi, προσπάθησε να πείσει την 6χρονη κόρη του Τζίμι Κίμελ, Τζέιν να φάει ένα λαχανικό. Η σειρά ενθαρρύνει τα παιδιά να τρώνε υγιεινά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης