Η Λίλι Κόλινς εστιάζει πλέον στο παρόν τονίζοντας ότι το μέλλον θα έρθει

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 13:26
Η Λίλι Κόλινς εστιάζει πλέον στο παρόν τονίζοντας ότι το μέλλον θα έρθει

Το Vogue Australia παρουσιάζει την πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily In Paris» Λίλι Κόλινς στο εξώφυλλο του τεύχους του Δεκέμβριος 2021.

Φωτογραφημένη από τον φωτογράφο μόδας Νεντ Ρότζερτς, η Λίλι Κόλινς φοράει δημιουργία Saint Laurent και κοσμήματα Cartier.

«Νομίζω ότι όταν ήμουν μικρότερη ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένη στο μέλλον, γιατί ήξερα πολύ καλά πού ήθελα να πάω και πού κατευθυνόμουν. Ή ήλπιζα ότι κατευθυνόμουν. Εκεί εστίαζα και έχανα το παρόν και τις στιγμές του "τώρα". Η πραγματική μου εστίαση και το πάθος ήταν η δουλειά μου. Δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε να είμαι με τους φίλους μου, φυσικά και το απολάμβανα, αλλά ήμουν πάντα με γνώμονα τη δουλειά και το μέλλον» αναφέρει στη συνέντευξη η Βρετανο-Αμερικανίδα ηθοποιός.

«Αλλά τώρα, αυτό που πραγματικά θέλω να βρω στο μέλλον μου, είναι αυτό που έχω με τον άντρα μου και τον σκύλο μας, οπότε αυτό με έκανε να επικεντρωθώ πολύ περισσότερο στο παρόν και το μέλλον θα έρθει» προσθέτει η Λίλι Κόλινς, η οποία παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη, Τσάρλι ΜακΝτάουελ, γιο του ηθοποιού, Μάλκομ ΜακΝτάουελ.

Η Κόλινς τονίζει ότι υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στην ίδια και τον πιο διάσημο χαρακτήρα της, την Έμιλι στη σειρά «Emily in Paris». Όπως διευκρινίζει έμαθε γαλλικά όταν ήταν παιδί, όταν ζούσε στην Αγγλία προτού οι γονείς της, η μητέρα της, Τζιλ Τάβελμαν και ο πατέρας της, θρύλος της μουσικής Φιλ Κόλινς, χωρίσουν στα έξι της.

Υπάρχουν όμως και ομοιότητες. Η αδυναμία της να κατανοήσει το σύστημα αρίθμησης των ορόφων των διαμερισμάτων στο Παρίσι; Η έλλειψη ζεστού νερού; Αυτά συνέβησαν στην Κόλινς ή στη συγγραφική ομάδα όταν μετακόμισαν για πρώτη φορά στην Πόλη του Φωτός για τη σειρά και συμπεριελήφθησαν αμέσως σε επεισόδια.

Η Λίλι Κόλινς αναφέρεται και στον ρόλο της, ως παραγωγός της σειράς τονίζοντας ότι πιο πολύ στη δεύτερη σεζόν, ένιωσε πραγματικά ενθάρρυνση και δύναμη να συνεισφέρει δημιουργικά και πίσω από την κάμερα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 13:27