Η Λετίσια Ράιτ υποστηρίζει ότι θέτει απλώς ερωτήματα. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Black Panther» πυροδότησε διαμάχη στο Twitter όταν κοινοποίησε ένα βίντεο από το YouTube από το κανάλι On the Table.

Στο βίντεο, ο παρουσιαστής Tomi Arayomi μοιράζεται τον σκεπτικισμό του για το εμβόλιο κατά του Covid-19 και γενικά τα εμβόλια. Στο tweet που διαγράφηκε τώρα, η Ράιτ κοινοποίησε το βίντεο και πρόσθεσε emoji που προσεύχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδόν αμέσως, η 27χρονη δέχθηκε τεράστιο αριθμό σχολίων με τους θαυμαστές να την εγκαλούν για προώθηση «αντι-εμβολιαστικού» περιεχομένου, διάδοση αμφιβολιών και παραπληροφόρηση σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Η Ράιτ απάντησε ξεχωριστά σε πολλά από τα άτομα που σχολίασαν το tweet της. Σε έναν χρήστη που εξέφρασε παρόμοιο σκεπτικισμό για το εμβόλιο κατά του Covid-19, η Ράιτ έγραψε: «Έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το τι περνάει στο σώμα σας και να κάνετε ερωτήσεις μέχρι να αισθανθείτε ότι είστε έτοιμοι».

«Δεν είχα πρόθεση να σας αναστατώσω… Ούτε λέω ότι δεν θα το κάνω. Ανησυχώ μόνο για το τι είναι αυτό. Δεν είναι σωστό να ρωτάς ή να αμφιβάλεις;» ανέφερε σε άλλη απάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Αρκετοί διάσημοι επέκριναν επίσης την ηθοποιό, μεταξύ άλλων, ο συμπρωταγωνιστής της Ντον Τσιντλ, ο οποίος έγραψε και στη συνέχεια διέγραψε ένα tweet που ανέφερε: «αντίο, Λετίσια». Αργότερα ο ηθοποιός διευκρίνισε: «Δεν θα υπερασπιστώ ποτέ κανέναν που δημοσιεύει κάτι τέτοιο, αλλά δεν θα την απορρίψω».

 Η Ράιτ διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το βίντεό της στο YouTube έχει επίσης καταργηθεί λόγω παραβίασης των όρων χρήσης υπηρεσίας.

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης