Το μουσικό ηχοχρωματικό παραμύθι του συνθέτη Γιώργου Βούκανου σε κείμενα και στίχους της Μαίρης Βούκανου, με τον Δημήτρη Πιατά, με την φιλική συμμετοχή του Στέλιου Παρλιάρου σε σκηνοθεσία Λευτέρη Δακαλάκη και με πολλούς ακόμη νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς, συνεχίζει το ονειρικό και γεμάτο «γλύκα» ταξίδι του.

Οι συντελεστές υποδέχθηκαν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο κοινό της παράστασης την πιο αγαπημένη παρέα. Ο Πατήρ Αντώνιος ήταν εκεί με παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου, για να παρακολουθήσει το μουσικό έργο Γλυκιά Συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα, κυρίως όμως με τη δύναμη της αγάπης και προσφοράς που αποπνέει ο -τόσο αγαπητός στον κόσμο- κληρικός.

Το μουσικό έργο Γλυκιά Συμφωνία περιγράφει σε ένα ονειρικό τοπίο τις πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων σε ένα Μαγεμένο δάσος την Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωές της. Με τους ονειρικούς ήχους, τα χρώματα και τα τραγούδια της Γλυκιάς Συμφωνίας θα δώσουμε μια γλυκιά ελπίδα στην πικρή καθημερινότητα του σήμερα. Μια μοναδική μουσική Παράσταση για μικρούς και για Μεγάλους.

Τους κεντρικούς ρόλους του παραμυθιού ερμηνεύουν:
η Άντα Αθανασοπούλου (Ευχονεράϊδα – Πριγκίπισσα «Γλυκιά Βανίλια»), ο Δημήτρης Παπαγεωργίου (Πρίγκιπας Αμυγδαλόπαστος) , ο Θάνος Χρόνης (Ζαχαροπλάστης Άχνης), ο Παναγιώτης Καμμένος (Κακός Λύκος), ο Θανάσης Βούτσας (Σοκολατοντελάλης), η Μαριάννα Καλογεράκη (Κακιά Μάγισσα) και η μικρή Ελένη Αθανασοπούλου (Ευχονεραϊδάκι).
Συμμετέχει η Χορωδία της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Joseph με την διδασκαλία του Ηλία Λιαμή. Στο πιάνο ο Neville Jason Fahy, στις κιθάρες ο Μάριος Μούρμουρας ενώ την Ορχήστρα της Λαχταριστής Τρούφας διευθύνει ο Γιώργος Βούκανος. Τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια έχουν ο Αλέξανδρος και Χρήστος Μπουρελιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες:

«Γλυκιά Συμφωνία» στις 12,13,14 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολυχώρου της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών σε 1η εκτέλεση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ»
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο 12 Δεκ. 2015
Κυριακή 13 Δεκ. 2015
Δευτέρα 14 Δεκ. 2015

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
18:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
15 € Ενηλίκων
10 € Παιδικό – Φοιτητικό

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης