Η πρωταγωνίστρια της δραματικής ιατρικής τηλεοπτικής σειράς «Grey’s Anatomy», Έλεν Πομπέο εξήρε τους επαγγελματίες υγείας για το ακούραστο έργο τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, με το οποίο έστειλε μήνυμα στήριξης προς «τους νοσηλευτές, τους ιατρούς και όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας». «Με αγάπη και ευγνωμοσύνη» έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό είναι το μήνυμα εκτίμησης στις νοσοκόμες, τους γιατρούς μου και όλους τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη» αναφέρει η Έλεν Πομπέο στο μήνυμά της. «Πολλοί από εμάς έχουμε το προνόμιο να μπούμε αυτοβούλως σε καραντίνα και να απομονωθούμε και να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε υγιείς και κανένας από εσάς δεν έχει αυτό το προνόμιο. Όλοι πρέπει να είστε στην πρώτη γραμμή αυτής της κατάστασης και αυτό που είναι σίγουρα δύσκολο τώρα, θα επιδεινωθεί πολύ περισσότερο τις επόμενες δύο εβδομάδες» σημειώνει.

«Έτσι, αυτό είναι από μένα και την οικογένειά μου σε όλους σας, για να σας πω ευχαριστώ» συνεχίζει. «Σας εκτιμούμε. Σας αγαπάμε. Μείνετε ασφαλείς» προσθέτει η διάσημη ηθοποιός που υποδύθηκε τη γιατρό Μέρεντιθ Γκρέι, στο δημοφιλές σίριαλ «Grey’ s Anatomy».

Το μήνυμα της Έλεν Πομπέο δεν πέρασε απαρατήρητο και πολλοί θαυμαστές της συμφώνησαν μαζί της.
«Στέλνουμε την αγάπη μας από την Ιταλία! Παλεύουμε με αυτό το πρόβλημα, αλλά προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί» έγραψε ένας θαυμαστής της. «Οι γιατροί είναι σούπερ ήρωες» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα άλλο σχόλιο αναφέρεται: «Είμαι ασκούμενος φοιτητής ιατρικής και σε ευχαριστώ που το λες αυτό, σ’ αγαπώ πολύ!».

Ένας άλλος θαυμαστής σχολίασε: «Σ’ ευχαριστώ από την Εντατική!».

Η Έλεν Πομπέο ανάρτησε στη συνέχεια βίντεο στο Twitter με Κινέζους γιατρούς στην επαρχία Ουχάν, όπου εμφανίστηκε πρώτα ο κορωνοϊός και έγραψε: «Σούπερ ήρωες!!!».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης