Η Ντέμι Μουρ και οι τρεις κόρες της, Ράμερ, Ταλούλαχ Μπελ και Σκάουτ, πρωταγωνίστησαν σε καμπάνια για μαγιό «Andie Swim». Στις περισσότερες εικόνες ποζάρουν όλες μαζί, με ταιριαστά μαγιό δίπλα στη θάλασσα προβάλλοντας το μήνυμα της αδελφοσύνης και της αγάπης να είσαι με αυτούς που αγαπάς.

Η Μουρ ανακοίνωσε τη συμμετοχή τους στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και έγραψε: «Ήταν σημαντικό για μένα να συμμετάσχουν και οι κόρες μου σε αυτή την καμπάνια. Ελπίζω και άλλοι να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να δημιουργούν ουσιαστικές σχέσεις και να αξιοποιούν κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογράφιση έγινε στον κήπο του σπιτιού της φωτογράφου, Κας Μπερντ. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα καμπάνια μας με την Ντέμι Μουρ, που μας υποστηρίζει εδώ και χρόνια, και τις κόρες της, Ράμερ, Ταλούλαχ Μπελ, και Σκάουτ: Η Ντέμι συνεργάστηκε μαζί μας για να γιορτάσουμε το καλοκαίρι του “Μαζί, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε”» έγραψε σε σχετική ανάρτηση η εταιρεία στο Instagram. Και συνεχίζει: «Η Ντέμι συμμετέχει στην αποστολή μας να βοηθήσουμε γυναίκες να αισθάνονται σίγουρες και δυνατές, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους στο έπακρο».

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, όπου έκανε βόλτα στα καταστήματα και συνάντησε Έλληνες σχεδιαστές. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και την Κρήτη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης