Ο Kendrick Lamar επαινέθηκε από τους θαυμαστές του για το «Auntie Diaries», ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ του που κυκλοφόρησε πρόσφατα «Mr Morale & The Big Steppers».
 
Το τραγούδι, το οποίο αναφέρεται σε δύο τρανς συγγενείς του Lamar, καλύπτει θέματα όπως η ομοφοβία και τρανσφοβία.
 
Όσον αφορά τα συγκεκριμένα ζητήματα ο Αμερικανός ράπερ παλεύει επίσης με τις δικές του προκαταλήψεις και τη χρήση ομοφοβικών προσβολών στην πρώιμη δουλειά του.
 
Το τραγούδι έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις, με ορισμένους ακροατές να επικρίνουν τη χρήση ομοφοβικών προσβλητικών φράσεων στους στίχους του, καθώς και τη χρήση λάθος φύλου για τα τρανς άτομα που αναφέρονται στο «Auntie Diaries».
 
Ωστόσο, άλλοι υπερασπίζονται αυτές τις πτυχές, λέγοντας ότι χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα για να εξερευνήσουν τη φύση της προκατάληψης.
 
Το «Auntie Diaries» είναι το πρώτο τραγούδι, στο οποίο υποστηρίζεται σημαντικά η τρανς κοινότητα από έναν ραπ καλλιτέχνη τόσο μεγάλο όσο ο Kendrick και δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο χαρούμενος είμαι γι’ αυτό, έγραψε χρήστης σε tweet.
 
«Πολύ ωραίο που ακούω τον kdot (Kendrick Lamar) να μιλάει για τέτοια θέματα όπως η θρησκεία και η τρανσφοβία/ομοφοβία. Το “Auntie Diaries” είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια του» έγραψε ένας άλλος.
 
«Το τραγούδι είναι πρωτοποριακό για την αποδοχή προοδευτικών ιδανικών στο hip-hop και εκτιμώ τον Kendrick για αυτό» πρόσθεσε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης