«Δεν έχω πουλήσει ποτέ κανένα από τα σκίτσα μου και άνθρωποι συχνά μου ζητούν να τα πουλήσω» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Kenzo, Felipe Oliveira Baptista (Φελίπε Ολιβέιρα Μπαπτίστα).

«Έτσι θεώρησα ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ένας καλός λόγος και χρόνος για να το κάνω» προσθέτει ο σχεδιαστής μόδας, οποίος αποφάσισε να πουλήσει σε online δημοπρασία 15 μικρά έργα του, στον διαδικτυακό ιστότοπο 32auctions.com για να στηρίξει πληγέντες από τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης οι προσφορές για τα έργα του Γαλλο-πορτογάλου σχεδιαστή μόδας, τα οποία είναι όλα ζωγραφισμένα με μαύρο μελάνι πάνω σε φακέλους Α4 από χαρτί kraft έφθαναν έως και τα 400 ευρώ.

«Ο νέος ιδιοκτήτης κάθε φακέλου θα τον λάβει μέσω ταχυδρομείου» εξήγησε ο Baptista.

 Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οργάνωση Association Aurore, η οποία βοηθά περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες σε θέματα στέγασης, υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματικής αποκατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, η οργάνωση ξεκίνησε μια εκστρατεία για να βοηθήσει άτομα, οικογένειες και πρόσφυγες στη Γαλλία που επηρεάστηκαν από την πανδημία του COVID-19.

Η online δημοπρασία θα διαρκέσει έως τις 26 Απριλίου.

   

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης